24 / 05 / 2024

fener sentetik sahası sit alanındamı

fener sentetik sahası sit alanındamı

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmaları yapabilmeleri için sit kurulundan ve anıtlar kurulundan, koruma kurulundan gerekli izinlerin alınması halinde yapacaklarını belirtti...

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Kocaeli Dilovası'na çim halı sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli köyüne FIFA 1 star belgeli sentetik çim halı sahası inşa ediyor.

Kocasinan'a 956 bin TL'lik futbol sahası!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki futbol sahası sayısını arttırmaya devam ettikleri belirtti. Kocasinan Belediyesi bu çerçevede 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işi ihale etti.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Erenler Atatürk Stadı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Erenler Atatürk Stadyumu Sentetik Sahasında tribün çatısı yenileme çalışmaları sona erdi.

Karaman'da 5 mahalleye semt spor sahası yapılıyor!

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Zonguldak Gelik futbol sahası ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak!

Gençlik Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Gelik beldesine sentetik futbol sahası yapılacak. 13 Temmuz 2015 tarihindeki ihalenin ardından başlayacak çalışmanın 2.5 ayda tamamlanması bekleniyor.

Niğde'de doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bor ilçesinde bulunan doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. Söz Konusu sahanın ihalesi 24 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yatağan maden sahası ihalesini Straton Maden kazandı!

Global Yatırım Holding 'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik 'e ait maden sahası özelleştirme ihalesini kazandı.

Kırşehir'de icradan 2 milyon TL'ye satılık Maden Sahası!

Yozgat Kırşehir'de bulunan Kayatuzu Maden sahası, Yerköy İcra Dairesi tarafından açık arttırma usulüyle satılıyor. 29 işletme izni bulunan Maden Sahası 2 milyon 76 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.

1998 yılında Fener ve Balat restore edilecekmiş!

1998 yılında tarihi Fener ve Balat semtleri restore edilecekmiş. Fatih Belediyesi ve UNESCO tarafından ortaklaşa gerçekleşecek proje, 17 milyon dolara mal olacakmış ve Avrupa Birliği de 6 milyon dolarlık yardımda bulunacakmış.

Bingöl’e Kamp Eğitim Merkezi yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkezde 100 Yataklı Modern Kamp Eğitim Merkezi ile Ekinyolu köyünde sentetik çim yüzeyli futbol sahasından oluşacak bir tesisin yapılacağını açıkladı.

fener sentetik sahası sit alanındamı Haberi

fener sentetik sahası sit alanındamı


Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Fener sentetik sahada incelemelerde bulunarak, mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz yaptığı açıklamada, mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmaları yapabilmeleri için sit kurulundan ve anıtlar kurulundan, koruma kurulundan gerekli izinlerin alınması halinde yapacaklarını belirtti. Akdeniz, “Fener sentetik sahamız yapıldı, hizmete açıldı. Pazar günü burayı ziyaret ettiğimde sabahın dokuzunda antrenmanların başladığını akşam geç saatlere kadar yoğun bir şekilde kullanılıyor. Tabi Fener sentetik sahası yapılırken burası koruma kurulunun kapsama alanı içerisinde olduğu için, sit alanında olduğu için mevcut soyunma odaları ile ilgili çalışmaları yapamamıştık. Şimdi mevcut soyunma odasının yenilenmesi, daha nezih, daha düzgün bir ortamda sporculara daha hijyenik bir ortam sağlamak...