13 / 05 / 2024

Fener Vapur İskelesi restorasyon

Fener Vapur İskelesi restorasyon

Fener ve Balat Vapur İskeleleri'nin restorasyon işinin ihalesi 26 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı işleri Müdürlüğü tarafından yapılacak. Söz konusu iskelelerin ihalesi açık ihale şeklinde gerçekleştirilecek...

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Arabalı vapur ücretlerine zam: Yüzde 23 arttı

Arabalı vapur ücretlerine zam geldi. Otomobillerin geçiş ücreti yüzde 23 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Silivri Fener Köyü nazım ve uygulama imar planı askıda!

Silivri Fener Köyü'nde Rüzgar Enerji Santraline İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fener İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Obay Alyaqoby, Mohammed Al Jarah ve Nashwan Rajab Agha ortaklığında kuruldu. 

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Fener Vapur İskelesi restorasyon Haberi

Fener Vapur İskelesi restorasyon

Fatih İlçesi'nde yer alan Fener ve Balat İskeleleri'nin restorasyon inşaatı 26 Haziran'da açık ihaleye çıkıyor. İBB Yapı işleri Müdürlüğü tarafından yapılacak ihale kapsamında restorasyon işlerinin tamamlanması yer tesliminden itibaren 150 takvim gününü bulacak. 


Balat Vapur İskelesi; deniz taksit ve deniz uçağına iskele olarak tahsis edilirken Fener Vapur İskelesi ise 2011 yılından beri onarım ve bakım amaçlı kapalı durumda. 


İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No:62 Merter/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494795


İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL


İhale detaylarını görüntülemek için tıklayın


Kübra...