20 / 05 / 2024

Fener Yaşlıevi adres

Fener Yaşlıevi adres

Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur?

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? Yaşlılık aylığı için hangi evraklar gerekir?

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri için beklenen açıklama geldi! 65 yaş üstü ve engelli aylığı ne zaman yatacak?

Yaşlı ve engelli maaşı ödemelerinin tarihi açıklandı. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? 65 yaş üstü ve engelli aylığı bayramdan önce yatacak mı? İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli maaşlarında tarih öne çekildi! Maaşlar ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yaşlı ve engelli maaşlarında tarihin öne çekildiğini açıkladı. Peki maaşlar ne zaman yatacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Zam geliyor! Yaşlılık aylığı ne kadar olacak? 65 yaş aylığına ne zaman zam gelecek?

Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara 65 yaş aylığı bağlanıyor. Peki kimler 65 yaş aylığından faydalanabiliyor? Yaşlılık aylığına nasıl başvuru yapılıyor? 65 yaş aylığı kaç TL? İşte ayrıntılar...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Resmî Gazete’de yayımlandı! Devletten yağlı tohumlu bitkiler için yüzde 75 hibe desteği 

Hiçbir şey ekilmeyen ve boş bırakılan araziler için hibe desteği kararı alındı. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; baklagil, hububat, kanola, ayçiçeği, aspir ve soya gibi yağlı tohumlu üretim yapanlara destek verilecek.

Tapu dolandırıcılıkları arttı! Yaşlılar ve yurt dışında oturanlar radarda!

Özellikle Türkiye dışında oturan ve yaşlı insanlara ilişkin sahte vekalet kullanılarak yapılan taşınmaz satışlarında yükseliş kaydedildi. Hukuk sektöründen temsilciler bu satışlara engel olmak amacıyla web tapuya “ben gelmeden işlem yapılamaz” beyanı yazılması tavsiyesinde bulundu.

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

Bakan Derya Yanık açıkladı: Engelli ve yaşlı aylıkları ödenmeye başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık engelli ve yaşlı vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Bakan Derya Yanık ocak ayına yönelik yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fener Yaşlıevi adres Haberi

Fener Yaşlıevi adres

Muratpaşa Belediyesi’nin Falez ve Soğuksu Yaşlıevleri’nin ardından üçüncüsü olan Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak.

Muratpaşa Belediyesi’nin üçüncü yaşlı evi olan Fener’de son hazırlıklar yapılıyor. Falez ve Soğuksu Yaşlıevleri’nin ardından üçüncüsü olan Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Astur Spor kompleksi içerisinde yer alan Fener Yaşlıevi’nin içerisinde yer alan sehpalar, aktivite sehpası ve tv ünitesi ile duvarlar, burada görev yapacak görevlilerce boyanıyor. Son hazırlıkların yapıldığı yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.


CANLI RENKLERLE BOYANIYOR

Yaşlıevleri Koordinatörü Çiğdem Akbaş Metin, Fener Yaşlıevi’ni görevli personellerle birlikte boyama işlemini yaptıklarını belirterek, “Yaşlılarımızın Fener Yaşlıevi’ne geldikleri zaman rengarenk renklerle buluşmalarını sağlayacağız. Canlı renklerle içeride bulunan ahşap mobilyaları boyadık. Yaşlıevimizde çeşitli kurslar düzenleyip,...