20 / 05 / 2024

Fener Yaşlıevi nerede

Fener Yaşlıevi nerede

Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Yaşlı bakım evlerine ihtiyaç artıyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Şahin, "2040 yılında 55 yaş üstü nüfusun binde 2,2'sinin yaşlı bakım evlerinde kalacağı varsayıldığında minimum 33 bin kişilik kapasiteye ihtiyaç duyulacağı öngörülüyor" diyor...

Türkiye'de yaşlı bakım evlerine ihtiyaç artıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin yaptığı açıklamada, yaşlı bakım evlerine ihtiyacın arttığını söyledi.

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sinan Akçıl: Evi terk etmiştim!

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl, merak edilenleri anlattı. Akçıl, evi terk ettiğini açıkladı.

Rize Yağlıtaş için acele kamulaştırma!

Rize Yağlıtaş'ta yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkulde trend yaşlı kasabaları oldu!

Yaşlanan nüfus, küçülen aileler, kentten kaçış isteği gibi faktörler gayrimenkulde yaşlı kasabaları konseptini oluşturuyor. Birçok inşaat şirketi 65 yaş üstü emeklilere yönelik yaşlı kasabaları inşa etmek için harekete geçti.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Devletten yaşlılara konut yardımı!

Devlet, yaşlılara evde sağlık ve maaş, bakım parası, konut yardımı gibi 7 imkân sağlıyor. İşte yaşlılar için sunulan fırsatlar…

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Şu sıralar bambaşka bir proje hazırlığı yapan Nef, Ankara ve Antalya'da yaşlı bakım evleri yapacak. Nef Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuş...

Fener Yaşlıevi nerede Haberi

Fener Yaşlıevi nerede

Muratpaşa Belediyesi’nin Falez ve Soğuksu Yaşlıevleri’nin ardından üçüncüsü olan Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak.

Muratpaşa Belediyesi’nin üçüncü yaşlı evi olan Fener’de son hazırlıklar yapılıyor. Falez ve Soğuksu Yaşlıevleri’nin ardından üçüncüsü olan Fener Yaşlıevi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde hizmete açılacak. Astur Spor kompleksi içerisinde yer alan Fener Yaşlıevi’nin içerisinde yer alan sehpalar, aktivite sehpası ve tv ünitesi ile duvarlar, burada görev yapacak görevlilerce boyanıyor. Son hazırlıkların yapıldığı yaşlıevinde, dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra koro çalışmaları da gerçekleştirilecek.


CANLI RENKLERLE BOYANIYOR

Yaşlıevleri Koordinatörü Çiğdem Akbaş Metin, Fener Yaşlıevi’ni görevli personellerle birlikte boyama işlemini yaptıklarını belirterek, “Yaşlılarımızın Fener Yaşlıevi’ne geldikleri zaman rengarenk renklerle buluşmalarını sağlayacağız. Canlı renklerle içeride bulunan ahşap mobilyaları boyadık. Yaşlıevimizde çeşitli kurslar düzenleyip,...