05 / 05 / 2024

Fenerbahçe gayrimenkul projeleri

Fenerbahçe gayrimenkul projeleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe'de ekonomik krizden çıkış yolları aranıyor!

Koronavirüsü salgını sebebiyle tetiklenen ekonomik kriz Fenerbahçe'de bir dizi projeyi beraberinde getirdi. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübü finansal açıdan rahatlatmak amacıyla 5 gayrimenkulü satıyor...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Fenerbahçe yeni projeleri için Düzce'deki araziyi satın aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Avcı'dan Fenerbahçe'ye arsa yanıtı!

Milli Eğitim Bakanı Avcı, stadın yanındaki arsayla ilgili "Fenerbahçe kulübü, 'ben 18 milyona 4 tane okul yapayım, 345 milyonluk arsayı bana verin' diyor' dedi.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önü açıldı mı?

Özelleştirme Yüksek Kurulu 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'mn yapılaşmasına izin veren yeni imar Plan teklifini onayladı. Onaylanan proje ile Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önünü açacak olan bir karar alındı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yeni imar planına yasal itiraz!

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni imar planına yasal itirazda bulundu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ''Kadıköy ile ilgili kararlara Kadıköylüler karar vermelidir'' dedi.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı yargı yolunda!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ve sahilini imara açıp içinde iki katlı turizm tesisi kurulmasına imkan veren Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararı ve onaylanan proje, Kadıköy Belediye'si tarafından yargıya taşınıyor.

Fenerbahçe gayrimenkul projeleri Haberi

Fenerbahçe gayrimenkul projeleri

Sezona istediği gibi giriş yapamayan Fenerbahçe'nin 3 projesi askıya alındı. Aziz Yıldırım döneminde projelerinden Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Üniversite projesini gerçekçi bulmadık

Akşam Gazetesi'nden Orçun Özateş'in haberine göre Koç, Üniversite projesi için  “Üniversite kurmaya çalışmak müthiş bir cesaret. Tebrik etmek lazım. Üniversite işinin ne kadar zor olduğunu bizler iyi biliyoruz. Konuyu gerçekçi bulmadığımız için ötelemiş durumdayız” şeklinde konuşmuştu.

Araştırmalar devam ediyor

Ali Koç, 1 milyon üye projesi ile ilgili olarakta  “Bu konuyu çok derin analizle araştırıyoruz. Fayda-maliyet araştırması da yapıyoruz. Bu kadar reklam var neden olmadı diye sorduğumda, ‘Burada taahhüt edilenleri yerine getiremeyiz’' açıklamasında bulundu.

Gayrimenkulleri borçla almamalıyız

Aziz Yıldırım döneminde hayata geçirilen gayrimenkul projeleriyle ilgili konuşan Ali Koç, “Her zaman dediğim...