03 / 05 / 2024

fenerbahçe gayrimenkul

fenerbahçe gayrimenkul

Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin borçlarını kapatmak için ellerinde bulunan gayrimenkullerini satacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe'de ekonomik krizden çıkış yolları aranıyor!

Koronavirüsü salgını sebebiyle tetiklenen ekonomik kriz Fenerbahçe'de bir dizi projeyi beraberinde getirdi. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübü finansal açıdan rahatlatmak amacıyla 5 gayrimenkulü satıyor...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

fenerbahçe gayrimenkul Haberi

fenerbahçe gayrimenkul

Türk futbolunda "Dört büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu, son 6 yılda yüzde 360 (3.6 kat) artış gösterdi. Maddi sorunlarla boğuşan spor kulüpleri için tek çıkış yolu gayrimenkul satışı olarak görülüyor. 

Habertürk Gazetesi'nden Çağatay Akman'ın haberine göre, Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin ellerinde bulunan gayrimenkulleri satacağını borcunu kapatacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Beşiktaş ile Galatasaray'ın borcu bu 6 yılda, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kıyasla daha az artış gösterdi. Sizce Beşiktaş ile Galatasaray, Fenerbahçe ile Trabzonspor'dan farklı ne yaptı? Tek sebep Avrupa gelirleri mi?

Beşiktaş ve Galatasaray son yıllarda Fenerbahçe ve Trabzonspor’a göre sportif anlamda daha başarılı oldular. Son dört sezonda bu iki kulüp ikişer kez şampiyon oldular. Şampiyonlar ligine doğrudan katılabildiler. Beşiktaş...