06 / 05 / 2024

Fenerbahçe kayışdağı arazisi

Fenerbahçe kayışdağı arazisi

Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nın (Fenerbahçe Koleji) kiracısı olduğu 26.5 dönümlük arazi Maliye Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak tarafından 70 milyon liralık toplam tahmini bedeli ile dün ihaleye çıkarıldı.

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı tadilatı askıda!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanına (274 ada, 1 parsel) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Fenerbahçe Orduevi parselasyon planı askıda!

Kadıköy Fenerbahçe Orduevi'nin parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı...

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi için inceleme!

İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi yönelik plan Yüksek Öğretim Kurulu'na sunuldu. İncelem yapan TÖK'ün rapor hazırlayacağı açıklandı.

Fenerbahçe kayışdağı arazisi Haberi

Fenerbahçe kayışdağı arazisi


Ataşehir’in Kayışdağı bölgesinde 2003 yılından bu yana Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nın (Fenerbahçe Koleji) kiracısı olduğu 26.5 dönümlük arazi Maliye Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak tarafından 70 milyon liralık toplam tahmini bedeli ile dün ihaleye çıkarıldı.


Yıllardır bu araziyi almak isteyen Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım ihale bedelini duyunca isyan etti ve ‘Bunu kaç milyon dolar ve TL’lere çıkarırlarsa çıkarsınlar burası Fenerbahçe’nindir. Ne olursa olsun alacağız” açıklamasında bulundu. Milli Emlak tarafından hazırlanan şartnamede, 30 Eylül’de ihalesi yapılacak arazi hakkında ‘Taşınmaz Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları tarafından kolej, anaokulu, yüzme havuzu, bekçi kulübesi, trafo ve okul bahçesi olarak işgallidir’ tanımına yer verildi.


Ayrıca şartnamenin 8’nci Maddesi’nde de, ‘Hazine bu taşınmazdan tahliye için hiçbir sorumluluk yüklenemez ve müşteri bunu Hazine’den isteyemez’ ifadelerine yer verildi.


ARAZİNİN YILLIK 400 BİN...