05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Koleji arsasının borcu ödendiği

Fenerbahçe Koleji arsasının borcu ödendiği

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesine itiraz: Haksız kazanç sağlanıyor!

Fenerbahçe'nin hukukçuları, Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesi ile ilgili haksız kazanç sağlandığı iddiasını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

İkinci kez evlenmek için arsasını satan yaşlı adam dolandırıldı!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde ikinci kez evlenmek isteyen Ali Güven, ölen eşinin arsasını satıp bu arsa satışıyla düğün yapmak istedi. Güven arsa satışından elde ettiği parayı evlilik yapmayı düşündüğü kadına kaptırdı. 

Sikke karşılığında arsasını sattı!

İstanbul'da E.A isimli bir şahıs arsasını sikke karşılığında sattı. E.A elinde bulunan sikkeleri satmak isterken yakalandı.

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

Fenerbahçe Koleji arsasının borcu ödendiği Haberi

Fenerbahçe Koleji arsasının borcu ödendiği

Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün yapılan 100 bin adet hisse satışından gelen gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisi ve diğer bankalara ödemeler yapılarak, kredi borçlarının kapatıldığını açıkladı.


Kulüpten yapılan açıklamada, dün kulüp tarafından Fenerbahçe Futbol AŞ hisse satışı yapıldığı belirtilerek, "Satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisi ve diğer bankalara ödemeler yapılarak, kredi borçları kapatılmıştır"...