05 / 05 / 2024

fenerbahçe samandıra futbol okulu

fenerbahçe samandıra futbol okulu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Dereağzı ve Samandıra'daki futbol olmak üzere tüm branşların Pendik Kurtköy'deki araziye taşınması için projenin temelini en kısa zamanda atacaklarını ifade etti...

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Sancaktepe Samandıra özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi'nde Özel Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilecek proje 17 bloktan meydana geliyor.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

Fenerbahçe Gebze'de futbol tesisi kuracak!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Envarev Samandıra fiyat listesi!

Envarev Residance'de dairelerin fiyatları, evlerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. Envarev Samandıra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

fenerbahçe samandıra futbol okulu Haberi

fenerbahçe samandıra futbol okulu


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mevcut yönetimde bazı isimlerle yollarını ayırarak yeniden kulüp başkanlığına adaylığını koyacak. Yıldırım mevcut yönetimden 6-7 kişiyle birlikte yola devam edeceği öğrenildi. Yıldırım, başkanlığını açıklayacağı toplantıda kulübe maddi kaynaklar sağlayacak ve F.Bahçe'yi dünya kulübü yapacak projeleri açıklayacağı belirtildi. Bu projeler arasında Dereağzı Fenerland Projesi, Dereağzı ve Samandıra'da futbol olmak üzere tüm branşları Pendik Kurtköy'deki araziye taşınması. Bu projenin temeli kısa zamanda atılacak. Kenan Evren Lisesi arazisi yerine otel ve AVM yapıp F.Bahçe'ye sürekli gelir getirecek tesis yapılması. Yıldırım'ın 'en büyük hayalim' dediği F.Bahçe Üniversitesi'nin hayata geçirilmesi. Feneriumların yurtdışına açılması, Fenerium yurtdışına bayilik verilerek açılması yolu denenecek.


Yeni...