05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Tatil Evleri

Fenerbahçe Tatil Evleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

Fenerbahçe yeni projeleri için Düzce'deki araziyi satın aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Düzce'deki araziyi aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi. Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada, arazinin tapusunun verildiği belirtildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.

Fenerbahçe Evleri geliyor!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'den 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi.Evrenpark Fenerbahçe'de daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor.

Koç Holding imza için Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planını bekliyor!

Koç Holding, ÖİB'den, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Devir Sözleşmesinin imzalanabileceğini bildiren bir yazı geldiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı.

Aydoğan İnşaat Evrenpark'la Fenerbahçe'de!

Bağdat Caddesi'nin yanı başında, Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunan 2 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Evrenpark Fenerbahçe, Aydoğan Inşaat'ın yıl içerisinde hayata geçirdiği 2. kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Evrenpark Fenerbahçe ödeme

Aydoğan İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Evrenpark Fenerbahçe ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Proje toplam 2 bin 750 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor...

Evrenpark Fenerbahçe iletişim

Konutların fiyatlarının metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı Evrenpark Fenerbahçe iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 405 12 91...

Evrenpark Fenerbahçe satış

İçerisinde toplam 16 adet dairenin yer aldığı Evrenpark Fenerbahçe satış fiyatları metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesinde Bağdat Caddesi üzerinde yükseliyor..

Aydoğan İnşaat'ın yeni projesi: Evrenpark Fenerbahçe!

Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunan 2 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Evrenpark Fenerbahçe, Aydoğan İnşaat'ın yıl içerisinde hayata geçirdiği 2. kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor...

Fenerbahçe Tatil Evleri Haberi

Fenerbahçe Tatil Evleri

Sezona istediği gibi giriş yapamayan Fenerbahçe'nin 3 projesi askıya alındı. Aziz Yıldırım döneminde projelerinden Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Üniversite projesini gerçekçi bulmadık

Akşam Gazetesi'nden Orçun Özateş'in haberine göre Koç, Üniversite projesi için  “Üniversite kurmaya çalışmak müthiş bir cesaret. Tebrik etmek lazım. Üniversite işinin ne kadar zor olduğunu bizler iyi biliyoruz. Konuyu gerçekçi bulmadığımız için ötelemiş durumdayız” şeklinde konuşmuştu.

Araştırmalar devam ediyor

Ali Koç, 1 milyon üye projesi ile ilgili olarakta  “Bu konuyu çok derin analizle araştırıyoruz. Fayda-maliyet araştırması da yapıyoruz. Bu kadar reklam var neden olmadı diye sorduğumda, ‘Burada taahhüt edilenleri yerine getiremeyiz’' açıklamasında bulundu.

Gayrimenkulleri borçla almamalıyız

Aziz Yıldırım döneminde hayata geçirilen gayrimenkul projeleriyle ilgili konuşan Ali Koç, “Her zaman dediğim...