17 / 05 / 2024

fenerbahçe tesisleri taşınıyor

fenerbahçe tesisleri taşınıyor

Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'nin bulunduğu arazinin hak sahipleri açtıkları davayı kazandı, arsa sahiplerinin 10 milyon Dolar'a yakın para isteği sebebiyle yönetim tesisleri boşaltmayı düşünüyor

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesine itiraz: Haksız kazanç sağlanıyor!

Fenerbahçe'nin hukukçuları, Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesi ile ilgili haksız kazanç sağlandığı iddiasını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

fenerbahçe tesisleri taşınıyor Haberi

fenerbahçe tesisleri taşınıyor

Fenerbahçe'nin 2000 yılından bu yana kullanıp belediyeye kira ödediği Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin taşınması planlanıyor. Tesisle.rin üzerinde bulunduğu arazinin arsa sahipleri ile Belediye arasındaki dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Davayı kazanan arsa sahipleri Fenerbahçe Yönetimi'nden yüklü miktarda para talep edince Fenerbahçe Yönetimi tesisi boşaltma katatı aldı. Şile'ye yeni bir tesis kurmayı planlayan Yönetim basketbol takımılarını da buraya taşımayı...