29 / 04 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi nerede

Fenerbahçe Üniversitesi nerede

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum ne?

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmaları sona yaklaştı. YÖK yetkilileri üniversite alanlarıyla ilgili incelemede bulunmak üzere Silivri’ye geldi.

Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalışmaları başladı!

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım üniversite için çalışmaları hızlandırdı. YÖK ile görüşmelerini sürdüren kulüp, Mayıs ayında gerçekleşecek Genel Kurullarında Silivri’de yapılacak Fenerbahçe Üniversitesi’ni de gündeme getirecek.

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için de yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Turhan Şahin ve Selim Kosif, Maltepe’de Fenerbahçe tarafından yapılacak spor kompleksinin müjdesini verdi. Başkan Kılıç'a, Fenerbahçe üyelik kartı da hediye edildi.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi eğitime hazır!

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi nerede Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi nerede

MBA okulları (Medicana Bilim Akademisi) ile eğitim sektörüne giren Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği ile Fenerbahçe Üniversitesi’ni açarak eğitim alanında iddialı bir başlangıç yapacak. Fenerbahçe Üniversitesi, ilk olarak 5 fakülteyle 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde, öğrenci kabulüne başlayacak.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuyla ilgili olarak Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt şunları söyledi: “Sağlık ve eğitim, toplumsal yaşamın, en temel ve öncelikli ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu iki yaşamsal alanda da Medicana markasıyla topluma hizmet etmek düşüncesi, bizi çok mutlu ediyor.”“Mesleki formasyonu yüksek ve entelektüel derinliği olan dünya vatandaşlarının yetiştirmek istiyoruz. İş dünyası ile iş birliği içinde olacağız. Öğrenciler buradaki iş ağları üzerinden teorik bilgiyi uygulama imkanı bulacak. Medicana Grup şirketlerinde staj ve öncelikli...