02 / 05 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi onaylandımı

Fenerbahçe Üniversitesi onaylandımı

YÖK'ten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulmasına ilişkin teklifinin kabul edildiği bildirildi. Üniversite Silivri'ye kurulacak.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

'Fenerbahçe Token' piyasaya nasıl sunulacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Fenerbahçe Token...

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe Üniversitesi onaylandımı Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi onaylandımı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ''Fenerbahçe Üniversitesi''nin kurulmasına ilişkin yapılan başvuruyu kabul etti.


Fenerbahçe Üniversitesi nereye yapılacak?



YÖK'ten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulmasına ilişkin teklifinin kabul edildiği bildirilerek, şu ifadeler kullanıldı:


"2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayanılarak çıkarılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulmasına ilişkin teklifi, adı geçen vakıf yetkililerinin Yükseköğretim Genel Kurulu'nda yaptıkları sunum sonrasında uygun bulunarak kabul edilmiştir. Üniversitenin kuruluş kanunu TBMM Genel Kurul’dan geçtikten sonra Resmi Gazetede yayımlanmasına müteakip tüzel kişilik kazanacaktır. Yükseköğretim Kurulu olarak, aldığımız kararın Yükseköğretimimiz, Fenerbahçe Kulübü camiası ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, ayrıca bugün UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Fenerbahçe Futbol Takımı'na da başarılar dileriz."


YENİ...