06 / 05 / 2024

fenerbahçeli mehmet topal

fenerbahçeli mehmet topal

Futbolcu deyince aklınıza şaşalı hayatlar, pahalı markalar geliyor değil mi? Ezber bozacak ama Fenerbahçeli Mehmet Topal hiç de öyle biri değil. ‘Bu şölen bir gün bitecek’ dediği kazancının büyük bölümüyle gayrimenkul alanında yatırım yapıyor...

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Karavayev: Kazandığım parayla ev aldım!

Fenerbahçeli eski futbolcu Karavayev, sarı lacivertlilerde oynadığı yarım sezonda kazandığı parayla Kiev'de ev aldığını söyledi.

Rize'de havalimanı inşaatında heyelan: 1 ölü!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılacak 2'nci havalimanı olacak Rize- Artvin Havalimanı'nda meydana gelen heyelanda, operatör Mehmet Topal, iş makinesi ile beraber toprak altında kaldı

Afyonkarahisar'da 'Fenerbahçeli ev' inşa edildi!

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı tam gaz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu kentte hayata geçirilen Devlet Bahçeli Köprüsü’nü inceledi.

fenerbahçeli mehmet topal Haberi

fenerbahçeli mehmet topal


2 - 0’lık skorla sonuçlanan tarihi Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ertesi sabahı... Rumelihisarı’nda Nato tedarikçisi, kamu müteahhiti Berivan Ünal ile kahvaltı yapıyoruz. Oturduğumuz Boğaz kıyısındaki Fincan Cafe’ye birçok futbol yorumcusunun ‘derbinin adamı’, galibiyetteki başarısı çok büyük dediği Mehmet Topal, şair eşi Selda Topal ve minik oğulları giriyor.


Garsonlar, yoldan geçenler, müşteriler herkes Mehmet Topal’ı tebrik ediyor. ‘Kazanamasaydınız ne olacaktı diyorum’ masalarımızın birleştiği noktada. ‘Öyle bir ihtimal yoktu ki!’ diyor. Sohbetimiz zaman zaman minik Mehmet Han’ın (2) kendisi gibi minik TV’sinden izlediği ‘Pepe’nin sesini açtığı anlarda kesiliyor. Mehmet Topal çocuğuna zaman ayıran babalardan. Mehmet Han’ın sadece yemek yediği zamanlarda TV izlemesine izin veriyor. Zamanı varsa oğlunun yemeğini mutlaka kendisi yediriyor.


Şölen bir gün bitecek!

Karşımda hırslı orta saha oyuncusu, maçlarda ne yaptığını bilen...