06 / 05 / 2024

Fenerbahçeli Moussa Sow

Fenerbahçeli Moussa Sow

Teknik Yapı'nın Batı Ataşehir'deki Deluxia Palace projesinde teslimler başladı. 2010'da inşaatına başlanan 482 dairelik proje tamamlandı

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Karavayev: Kazandığım parayla ev aldım!

Fenerbahçeli eski futbolcu Karavayev, sarı lacivertlilerde oynadığı yarım sezonda kazandığı parayla Kiev'de ev aldığını söyledi.

Afyonkarahisar'da 'Fenerbahçeli ev' inşa edildi!

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.

Volkan Demirel, Moussa Sow'a evini verdi!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel, Zorlu Center'a taşındı!

Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain'den transer ettiği futbolcu Gregory Van der Wiel İstanbul'daki evini buldu. Bir süredir Zirncirlikuyu'daki bir otelde konaklayan ve ev arayan Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi Rose Bertram isteği üzerine Zorlu Center'a taşındı.

Moussa Sow'un kardeşi abisine Acarkent'ten ev bakıyor!

FENERBAHÇE taraftarının unutamadığı isimlerden biri olan Moussa Sow'un sarı-lacivertli kulübe geri dönmeye hazırlandığı belirtildi. Senegalli golcünün İstanbul bulunan kardeşi Amadou Sow, abisi için ev bakmaya başladı.

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Fenerbahçeli Sporcular Evi açıldı!

Fenerbahçeli Sporcular Evi açıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri yanında bulunan Fenerbahçeli Sporcular Evi'nin açılışına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yöneticiler katıldı.

Fenerbahçeli Moussa Sow Haberi

Fenerbahçeli Moussa Sow

Projede aralarında Fenerbahçeli Moussa Sow gibi tanınmış simaların da bulunduğu daire sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Projeyi tamamlayıp daireleri sahiplerine teslim etmenin gururu hiçbir şeyle ölçülemez. Gayrimenkul sektörü tamamen güven üzerine kurulmuştur. Güvenli bir bina yapmak, söz verilen tarihte teslim etmek bu sektörde kalıcı bir marka olmanın olmazsa olmazlarındandır. Bunların üzerine bir de müşterilerin projeyi gezip yüksek beğenilerini dile getirmesi ise bizim için en büyük kazançtır" diye konuştu. 


'Konut alırken güven duygusu önemli' 


Projeden daire alan emekli vali ve emniyet müdürü Av. Celalettin Tüfekçi "Konut alırken güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konuda içimiz çok rahattı. Yanılmadık" dedi. Dr. Nedim Selim ise Deluxia Palace projesindeki 3+1 dairesini yatırım amaçlı aldığını...