26 / 05 / 2024

Feng Shui mimari

Feng Shui mimari

Feng Shui yaşam sanatı Hong Kong kültüründe önemli yere sahip ve mimariyi çok etkiliyor.

Ev Dekorasyonunda Feng Shui İlkeleri: Evinizdeki Enerji Akışını Dengede Tutmanın Yolları!

Feng Shui, doğanın evrensel dengeleri ve yasaları üzerine kurulu bir Çin felsefesi. Evinizdeki enerjiyi dengeleyerek, sağlık, mutluluk ve refahınızı artırabilirsiniz. Uygulayarak daha iyi bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Hong Kong mimarisinde Feng Shui çok önemli!

Feng Shui yaşam sanatı Hong Kong kültüründe önemli yere sahip ve mimariyi çok etkiliyor.

Evlerde renkler Feng Shui'ye göre seçilmeli!

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Grohe yeniden tasarlanan Eurostyle bataryaları sunuyor!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel gibi isimler var.

GROHE Eurostyle bataryalarını yeniden tasarladı!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

GROHE’nin Eurostyle bataryları yeniden tasarlandı!

Çevreleri ile uyum içindeki dengeli biçimler – GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor.

Evril Turkuaz projesi Erenköy'e Feng Shui sanatını getirdi!

Anadolu Yakasında birçok başarılı projeye imza atan Evril Yapı’dan bir ilk. Sektörün öncülerinden Evril Yapı Avrupa ve ABD’de ünlü sanatçı ve politikacıların kullandığı Feng Shui sanatını Kadıköy’e getirdi.

Zirvepark'tan kişiye özel mimari hizmet rehberi!

Zirvepark, “Senin Evin Senin Tasarımın” kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında kadınlar özel mimari hizmetle evlerini diledikleri gibi dekore edebiliyor. Kampanya 31 Aralık’ta son bulacak.

Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda 6 proje sona kaldı!

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda yapılan 29 başvurudan ön seçim sonucu 6 ekibe davet mektubu gönderildi. Kalan 6 proje jüri heyeti tarafından değerlendirilecek...

Nazra Yapı ve Mimari Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazra Yapı ve Mimari Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Aktaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de Bahçelievler, Çobançeşme Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürsel Keleş, Burçin Keleş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ'nin 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'na dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ’nin düzenlediği, “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”na dava açtı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, yarışma şartnamesinin hiçbir yasal düzenlemeyi dayanak almadığını söyledi.

Feng Shui mimari Haberi

Feng Shui mimari

Çin Halk Cumhuriyeti'nin güney kıyısında bulunan Hong Kong'un mimarisinde binaların ortasında bulunan delikler dikkat çekiyor. 


Hong Kong'daki binalardaki boşlukların çok eskilere dayanıyor. Bu boşlukların iki anlamı var.


Çin inancına dayanan mimari akımdaki boşluklar, ejderhaların geçebilmesi için bırakılıyor.


Hong Kong kültüründe önemli yere sahip olan Feng Shui yaşam sanatı, bina inşaatını da etkiliyor. 


Yeni...