30 / 04 / 2024

feng shui sayilar

feng shui sayilar

Feng Shui kişileri, olayları, mekanları tarif ederken, doğum tarihleri ve yönlere göre 'kua sayıları'nı kullanır. Her sayı çok özel anlamlar taşır ve hayatımızdaki eylem alanları, olaylar, kişiler, felaketler, kazançlar, ilişkiler, tartışmalar gibi çeşitl

Ev Dekorasyonunda Feng Shui İlkeleri: Evinizdeki Enerji Akışını Dengede Tutmanın Yolları!

Feng Shui, doğanın evrensel dengeleri ve yasaları üzerine kurulu bir Çin felsefesi. Evinizdeki enerjiyi dengeleyerek, sağlık, mutluluk ve refahınızı artırabilirsiniz. Uygulayarak daha iyi bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Milestone İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milestone İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 600 bin TL sermaye bedeli Feng Han, Jı Yang ve Maıturuzı Aızezı tarafından kuruldu.

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Xueming Feng tarafından kuruldu.

Hong Kong mimarisinde Feng Shui çok önemli!

Feng Shui yaşam sanatı Hong Kong kültüründe önemli yere sahip ve mimariyi çok etkiliyor.

Evlerde renkler Feng Shui'ye göre seçilmeli!

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Grohe yeniden tasarlanan Eurostyle bataryaları sunuyor!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel gibi isimler var.

GROHE Eurostyle bataryalarını yeniden tasarladı!

GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor.

GROHE’nin Eurostyle bataryları yeniden tasarlandı!

Çevreleri ile uyum içindeki dengeli biçimler – GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor.

Evril Turkuaz projesi Erenköy'e Feng Shui sanatını getirdi!

Anadolu Yakasında birçok başarılı projeye imza atan Evril Yapı’dan bir ilk. Sektörün öncülerinden Evril Yapı Avrupa ve ABD’de ünlü sanatçı ve politikacıların kullandığı Feng Shui sanatını Kadıköy’e getirdi.

Maltepe Belediyesi Çin'in Changning kenti ile kardeş şehir oldu!

Çin’in Anqing kentiyle ‘Kardeş Şehir’ olan Maltepe Belediyesi, ikinci protokolü de Şangay bölgesinde bulunan Changning Belediyesi ile imzaladı. Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Feng Yan, Wu Yaofeng tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.

Osman Can Aydoğmuş kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Manyetik Alan, Psikolojik Dekorasyon ve Feng Shui Uzmanı Osman Can Aydoğmuş, olumlu ya da olumsuz pek çok açıdan hayatımızı etkileyen kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o yazı...

feng shui sayilar Haberi

feng shui sayilar

Sayıların numerolojik olarak çok fazla anlamı vardır. Fakat Feng Shui'de bildik anlamlarından daha fazla şey ifade ederler. Özellikle bizim konumuz dahilinde kişilerin şanslarını tespit etmek için kullanılırlar. Gelin şimdi Feng Shui'de çok kullandığımız sayılarımızın sembolizmlerine ve hayatın hangi bölümleri ile ilişkili olduğuna bir bakalım.

DOĞU GRUBU SAYILAR

1 KAN

Elementi sudur. Gerçek yönü kuzey olup, pusula ile evinizde bulduğunuz kuzey neresi ise, o bölümün bu sayının ve elementinin sembolizmi ile bağlantısı vardır. Kariyer ile ilgilidir. İnsanın yaşam serüveninde ne için mücadele edeceğinin sembolizmini taşır. Hayatınızı neye adayacağınız ile ilgilidir. Kuzey bölümünüze denk gelen odaları kariyer amaçlı olarak değerlendirmeniz doğru olacaktır.

3 CHEN

Ağaç elementi ile ilkbaharın başlangıcını simgeler. Yeşerme, yenilenme, yeni başlangıçlar, dirençli...