20 / 05 / 2024

Ferdi Dağ

Ferdi Dağ

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Bursa'da taşınabilir evlere ilgi arttı!

Bursa'da ahşap bungalov ev inşa eden Ferdi Dündar, pandemi döneminde bu evlere talep patlaması yaşandığını dile getirdi. 

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Durmaz tarafından kuruldu.

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

MNF Sümer Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

MNF Sümer Yapı Denetim Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ferdi Dağ imzasıyla kuruldu.

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Yalçın ve Ferdi Şenol tarafından kuruldu.

Ferdi Zeyrek: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

MANİSA Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, kentsel dönüşümün parsel değil ada bazında uygulanması gerektiğini söyledi. Zeyrek Manisa'nın imar planları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ferkay İnşaat Petrol Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferkay İnşaat Petrol Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferdi Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

Ferdi Tayfur 16 villasını ve arazilerini dolandırıcıya kaptırdı!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. 2 yıl önce Yalova'da tamamlanmamış bir siteden aldığı 16 villa ve 6 villa arazisini kaptıran Tayfur, mahkemeye başvurdu.

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Gülenler Proje İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenler Proje İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Gülen tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beykoz, Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Ferdi Dağ Haberi

Ferdi Dağ

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1- MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu...