29 / 04 / 2024

Ferhat Alemdar izmir vergi dairesi

Ferhat Alemdar izmir vergi dairesi

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ferhat Alemdar kimdir? Ferhat Alemdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferhat Alemdar, ne zamandan beri vergi dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Konya Alemdar Cami ibadete açıldı! 

Konya'da inşaatı tamamlanan Alemdar Cami ibadete açıldı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ferhat Alemdar izmir vergi dairesi Haberi

Ferhat Alemdar izmir vergi dairesi

Ferhat Alemdar kimdir?

Ferhat Alemdar, 1981 yılında Sakarya’da doğmuştur.  2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.  


Kısa bir süre TBMM’de Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında açılan giriş sınavını kazanarak Hesap Uzman Yardımcılığına ve yeterlik sınavında da başarı göstererek 26.01.2009 tarihinde Hesap Uzmanlığına atanmıştır.


25.10.2010 tarihinden itibaren İzmir Vergi Dairesi Başkanlığında Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü, Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü, Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü görevlerini yürütmüş olup 15.02.2013 tarihinden itibaren İzmir Vergi Dairesi Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.


Lisansüstü eğitimini halen “Maliye Politikası Uygulamalarında Mali Kuralların Önemi ve Etkinliği; Türkiye’de Uygulanabilirliği“ konulu tez çalışmasıyla Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programında sürdürmektedir. 


Ayrıca...