03 / 05 / 2024

Ferhat Altındal kimdir

Ferhat Altındal kimdir

Isı, Su, Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması olan Eclectia A.Ş İnsana, çevreye ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir? Mustafa Hakan Özelmacıklı, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bağcı ve Samet Albayrak ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Ferhat Tüneli'nde çalışmalara yeniden başlandı!

Ferhat ile Şirin efsanesinin yaşandığı rivayet edilen Amasya’da Harşena Dağı altında kazı çalışmaları süren Ferhat Tüneli’nde hazine olduğu söylentilerinin peşinden bir vatandaş konuyu BİMER’e taşıdı.

Başak Akkoyunlu kimdir?

2012 yılında Chicago Atheneum tarafından Avrupa’da 40 yaş altındaki 40 mimara verilen “Europe 40 Under 40” ödülünü alan Mimar Başak Akkoyunlu kimdir? Başak Akkoyunlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Ferhat Altındal kimdir Haberi

Ferhat Altındal kimdir

Isı, Su, Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması  olan Eclectia A.Ş 2008 yılında kurularak alanın en profesyonel ve teknolojik cihazlarının kullanıldığı laboratuarlarında deneyimli ve akademik personeli ile işlemin her aşamasını sürekli kontrol altında tutarak,insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı davranan ve müşterilerine en doğru en hassas üretim sağlayan şirket oldu.


’Isı Yalıtımı’ iklim değişikliği ile mücadelenin anahtarı


Ülkemizde enerjinin %37,2’si binalarda, %32’si sanayide ve %20’si ulaşımda harcanıyor. Binalarda tüketilen enerjinin en büyük payı ise ısıtmadan kaynaklanıyor. Konutlarda tüketilen toplam enerjinin yaklaşık %75’inden fazlası ısıtma ve soğutma için tüketiliyor. Bu enerjinin de büyük bir oranı yalıtımsız ya da kötü yalıtılmış dış duvarlar yüzünden kaybolmaktadır. Doğru ürün ve uyguluma ile %50'ye varan tasarruf sağlamanın en ekonomik, en yaygın ve en...