03 / 05 / 2024

Ferhat Cansağ

Ferhat Cansağ

(DİKA) desteği ile Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köyünde Batı Raman dağlarında 300 dönüm üzerine mesire alanı yapım çalışmalarına başlandı.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Cansa Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Gıda Maddeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cansa Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Gıda Maddeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Can Sarı tarafından kuruldu. 

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Özuba İnşaat Gıda Reklamcılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özuba İnşaat Gıda Reklamcılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Özalp tarafında kuruldu.

Asf Cam Yapı İnşaat Makina Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Cam Yapı İnşaat Makina Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kırgız tarafından kuruldu.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Fatoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile Serda Karğa, Ferhat İpteş ve Adnan Yunus imzasıyla bugün kuruldu.

Ferhat Cansağ Haberi

Ferhat Cansağ

Yapılan piknik alanıyla ilgili bilgi veren Batman Özel İdare Proje Kontrol Mühendisi Ferhat Cansağ, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği kontrolörlüğünde projelendirilen ve hayata geçmesi için çalışmaları sürdürülen Batı Raman Mesire Alan DİKA desteği ile 300 dönüm üzerinde çalışmalara başlandığını belirtti.


Batman'ın çehresini değiştirecek bir projenin olduğunu ifade eden Cansağ, "Mesir alanında mevcut ağaçlar hariç bin 200 adet yetişkin yeni ağaç ekilecektir. Kilitli parke taşlarla yapılacak yürüyüş yolları, 3 yerde 10'lu fittnes aletleri, bir adet mini çocuk oyun gurubu ve büyük gemi şeklinde ahşaptan yapılma çocuk oyun gurupları mevcuttur. 80 adet oturma bankı yapılacak. Doğayı koruma amaçlı 5 adet el şeklinde figür vardır. 70 adet barbekü seti ve 70 adet kamelya yapılacaktır. 100 adet ahşaptan çöp kovası mevcuttur. 3 adet...