25 / 05 / 2024

Ferhat Gökduman

Ferhat Gökduman

İsfer Nakliyat İnşaat Limited Şirketi, Ferhat Gökduman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Nisan 2014 tarihinde Başakşehir, Saraçlar Sanayi Sitesi 4. Blok'ta kuruldu.

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şimşek tarafından kuruldu.

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Urgun Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urgun Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kenan Urgun, Hatice Urgun ve Ömer Urgun tarafından kuruldu.

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Ferhat Gökduman Haberi

Ferhat Gökduman

İsfer Nakliyat İnşaat Limited Şirketi, Ferhat Gökduman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


İsfer Nakliyat İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü inşaat malzemelerini alır satar 2-Konusu ile ilgili olarak iş makinaları alır,satar  gerektiğinde kiraya verir,kiralar 3-Konusu ile ilgili olarak her türlü tamir bakım yıkım döküm işleri yapar 4-konusu ile ilgi olarak gerekli  nakliye işlerini yapar ve yaptırır. 5-şirket her türlü inşaat işlerini taahhüt eder. 6- inşaat projeleri yapar yaptırır. Şirket Bu amaç ve konuları Geliştirmek için a-Sirket  amaç ve çalışma konularının gerçekleştirilebilmesi için gerekli her türlü taşınır ve taşınmazları medeni kanun hükümlerine uygun olarak satın alabilir,satabilir,kiralayabilir,kiraya verebilir bunlar üzerinde  her türlü borçlandırıcı ayni ve nakdi tasarruflarda bulunabilir,gayrimenkuller  üzerinde her türlü bina,tesis ve benzeri inşaatı bizzat...