02 / 05 / 2024

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir

Ferhat Hacıalibeyoğlu, 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

Mehlika Mıhoğlu kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Mehlika Mıhoğlu kimdir? Mehlika Mıhoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehlika Mıhoğlu, Trio Mimarklık'ı ne zaman kurdu? İşte Mehlika Mıhoğlu..

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Kesimoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu kimdir? Hüseyin Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardıcısı Hüseyin Kesimoğlu'nun biyografisi..

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir Haberi

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir? 


Ferhat Hacıalibeyoğlu, 1979 yılında Sivas'ta doğdu. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2002-2005 yılları arasında yüksek lisansını tamamladı. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora çalışmalarına devam etmekte. 


Ferhat Hacıalibeyoğlu, 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Ferhat Hacıalibeyoğlu ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 -...