25 / 07 / 2024

Ferhat Küçük

Ferhat Küçük

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Tuymaz tarafından kuruldu.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Concepto Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Concepto Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Ferhat Köse tarafından kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Altunbaş tarafından kuruldu.

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Öcalan tarafından kuruldu.

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli Emre Saygın ,  Ferhat Emiroğlu, Zakarıa    Hazwanı  tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şaylemez tarafından kuruldu.

Ferhat Küçük Haberi

Ferhat Küçük

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...