07 / 05 / 2024

Ferhat Özdemir

Ferhat Özdemir

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Amasya Ferhat Tüneli'nin 300 metresi tamam!

AMASYA'da 970 metre uzunluğundaki Ferhat Tüneli'nde 300 metre yol katedildi. Başkan Özdemir, hazine aradıklarını söyleyenlere de cevap vererek, "Valla 300 metre oldu. Kazdık, geldik, taş haricinde bir madene rastlamadık." dedi.

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Ferhat Keten kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümü Değerlendirdi. Keten kentsel dönüşümün parsel parsel değil de daha geniş ölçeklerde yapılmasının daha doğru olacağını söyledi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi!

Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla!

Özdemir Grup Port Life Tuzla 'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede 2+1'den dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Ferhat Özdemir Haberi

Ferhat Özdemir

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve bununla ilgili danışmanlık hizmetleri sağlamak. 2.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt...