03 / 05 / 2024

Ferhat Sucu

Ferhat Sucu

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Gaziantep Şahinbey'de riskli alanlar imara açılıyor!

18 mahallede revizyon nazım imar planı değişikliğine CHP'liler ret oyu kullandı. CHP'li meclis üyesi Mehmet Sucu, "Buralar daha önce riskli alan ilan edildi. Şimdi tekrar imara açılmak isteniyor. Ya o karar yanlıştı, ya bugün alınan karar" dedi.

Talpa İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talpa İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Fırat Nikbay ve Ferhat Nikbay imzasıyla kuruldu.

Snk Proje Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snk Proje Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi 6 milyon 830 bin TL sermaye ile bugün Sefer Sucu, Serkan Sucu ve Sibel Nur Sucu İncegül imzasıyla kuruldu.

Ferhat Sucu Haberi

Ferhat Sucu

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu. 


Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...