07 / 05 / 2024

Ferhat Tayğar

Ferhat Tayğar

Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi, Ferhat Tayğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Maltepe Bölgesi'nde kuruldu

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Herkesin heyecanla beklediği iPhone 14'ün teknik özellikleri belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Her geçen gün tanıtımı daha da yaklaşan iPhone 14 serisinin teknik özellikleri belli oldu! Apple çıtayı arşa çıkarıdı! Okuduklarınıza inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Kemeraltı Çarşısı'nda yapılaşmayı önlemek için Kemeraltı Çalıştayı yapılacak!

7 bin yıllık tarihiyle her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan tarihi Kemeraltı Çarşısı dokusunu zedeleyecek projelerle karşı karşıyayken, tarihi dokuyu korumak için "Kemeraltı Çalıştayı" düzenlenecek.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Akıllı Şehirler Çalıştayı gerçekleştirildi!

Başkent Ankara'nın geleceğine ufuk çizmek ve Araştırma - Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefiyle “Akıllı Şehirler Çalıştayı” 05 Şubat 2015 tarihinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirildi.

Tokat Şehir Kimliği Çalıştayı 21 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Tokat Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı 21 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da, “26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda” yapılacak.

Ankara Akıllı Şehirler Çalıştayı gerçekleştirildi!

Başkentimizin geleceğine ufuk çizmek ve Araştırma-Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefiyle “Akıllı Şehirler Çalıştayı” 15- 17 Aralık tarihlerinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca ilgili birimlerimizle beraber gerçekleştirildi.

Yabancı akademisyenler Kocaeli Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Kocaeli’de uluslararası bir çalıştay için bulunan akademisyenler, İSU Genel Müdürlüğü’nün Gebze Balçık köyünde bulunan Doğal Atık Su Arıtma Tesisi ve Gebze Atık Su Arıtma Tesisi’nde inceleme ziyaretinde bulundular.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta!

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Çalıştay, Yunanistan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya, Moldova, Ukrayna ve Türkiye'nin yürüttüğü WASTEnet Projesi kapsamında 1-3 Aralık tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak.

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim'de!

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Marriot Hotel Kozyatağı'nda gerçekleşecek. Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'nda konutlar, binalar ve şehirler için fikirler sunulacak.

Ferhat Tayğar Haberi

Ferhat Tayğar

Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi, Ferhat Tayğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,yol köprü,barajliman,sondaj kuyusu,fabrika,atölye,depo,spor tesisleri, kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hizan İnşaat Elektrik Metal Makina Limited Şirketi adres: Maltepe, Fındıklı Mahallesi, İpek Sokak,...