09 / 05 / 2024

Ferhat Temür

Ferhat Temür

STF Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Temür, Serdar Türkkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Küçükyalı, Atatürk Caddesi, Huzur Apartmanı'nda kuruldu

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

TEM 34 Tahtakale'de kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında bulunan 623 ada 1 parsel kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Ferhat Temür Haberi

Ferhat Temür

STF Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Temür, Serdar Türkkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


STF Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat işleri danışmanlığı uygulamaları yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


STF Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükyalı, Atatürk Caddesi, Huzur Apartmanı, No:13 Kat:5...