16 / 05 / 2024

Ferhatpaşa Hayvan Barınağı ihalesi

Ferhatpaşa Hayvan Barınağı ihalesi

Ataşehir Belediyesi, Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı için 2 ay içinde ihaleye çıkacak. Barınak yıl sonunda açılacak. Peki, Ümraniye’de kalan ve mülkiyeti Kadıköy Belediyesi’ne ait Geçici Hayvan Barınağı’nda son durum ne? İşte cevabı…

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Manisabayırı Mevkii, H: Serbest yapılaşma şartlarına sahip alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Çatalca Ferhatpaşa plan tadilatı askıda!

Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 266 ada, 2 ve 5 parselin bir kısmına ait Rüzgar Enerji Santrali Amaçlı 1/5000 ölçekli 11 Temmuz 2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

9 milyon 210 bin kişi imar barışına başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, imar barışı hakkında açıklama yaptı. Kurum, "9 milyon 210 bin vatandaşımız imar barışına başvurdu" dedi...

Batman'da imar barışına 13 bin kişi başvurdu!

Harita ve Kadastro Mühendisi Hikmet Bahşi, Batman’da 8 Haziran tarihinden bu yana imar barışına 13 bin kişinin başvuru yaptığını açıkladı.

İmar barışına arsalar dahil mi?

İmar mevzuata aykırı olan 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, imar barışına arsalar dahil mi?

İmar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

İmar barışına e devletten ya da Bakanlığın yetkilendirdiği kurum veya kuruluşlar aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Peki, imar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

İmar barışına dair tüm merak edilenler!

Türkiye'deki 13 milyon kaçak ve ruhsatsız yapıyı ilgilendiren imar barışına başvurular devam ediyor. Başvuruların başladığı tarihten bu yana yaklaşık 5 milyon kişi Yapı Kayıt Belgesi için başvuru yaptı.

İmar barışına 5 milyon başvuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan imar barışına 4 ay içerisinde 4 milyon 966 bin 405 kişi başvurdu, tahsilat ise 2 milyar 500 milyon TL'ye ulaştı.

İmar barışına başvuru şartları!

İmar barışına başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam ediyor. Peki, imar barışına başvuru şartları nelerdir?

Ferhatpaşa Hayvan Barınağı ihalesi Haberi

Ferhatpaşa Hayvan Barınağı ihalesi


Ataşehir Belediyesi, 8 bin metrekare alan üzerine Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı projesi için düğmeye basıyor. 


Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt’un Emlakkulisi.com’a yaptığı açıklamada Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı için maliyet ve avan proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından iki ay içinde ihaleye çıkılacağını ve projenin 2014 yılının son aylarına doğru tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. 



Ataşehir Ferhatpaşa barınağının yazışma tarihçesi!


Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı için yapılan yazışmaların tarihçesini özetleyen Bozkurt, 17 Aralık 2009’da Çevre ve Orman Bakanlığı’na gönderilen bir yazıyla barınak yapılmak üzere sokak hayvanlarının rehabilitasyonu için yer tahsis edilmesinin istediklerini ancak cevap alamadıklarını söyledi. 


Ataşehir İlçesi sınırları içinde yer alan Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki 6546 ve 6547 parseller üzerinde bulunan 52 dönümlük alan için İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı’na yazı yazdıklarını...