04 / 05 / 2024

Ferit Erol

Ferit Erol

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi, Ferit Erol tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Taşocağı Caddesi, My Ofis 212'de kuruldu

EYAP'ın yeni genel müdürü Ferit Erin oldu!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin (EYAP) yeni genel müdürü, Ferit Erin oldu. Erin, daha önce de aynı şirkette pazarlama direktörü olarak çalışıyordu.

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Ferit Şahenk’in D-ream’ına yabancı ortak geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Ferit Şahenk, Londra’da Rüya’nın ikinci şubesini açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Rüya’nın ikinci şubesini Londra'da Mayfair bölgesinde açmak için gün sayıyor.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Ferit Aysan kimdir?

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, 84 yaşında vefat etti. Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ferit Erol Haberi

Ferit Erol

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi, Ferit Erol tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi iş konusu;Müteahhit sıfatı ile yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi yarı resmi ve özel ihalelere katılmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Taşocağı Caddesi, My Ofis 212,...