15 / 05 / 2024

Ferit Şahankın yeni otelinin yatırım bedeli

Ferit Şahankın yeni otelinin yatırım bedeli

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası 2 yıl erken bitirilecek!

56 milyon 340 bin TL’ye ihale edilen ve Şubat'ta inşaatına başlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanma tarihi 2021 yılından 2019'a çekildi.

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankapark için yeniden ihale düzenleniyor. Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle Sinpaş Finans Şehir'i hayata geçiriyor. İşte projenin detayları...

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

Ferit Şahankın yeni otelinin yatırım bedeli Haberi

Ferit Şahankın yeni otelinin yatırım bedeli

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor. Hong Kong merkezli Peninsula'nın otel için adresi Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi olacak. Peninsula, Türkiye'deki ilk projesinin 300 milyon euro yani 900 milyon liralık bir bedele sahip olacağını kaydetti. Projede yüzde 50 hisse sahibi olacak Peninsula'nın ortakları ise Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital'in patronu olan eski Beşiktaş futbol kulübünün Başkanı Serdar Bilgili. 


OLAYLARA RAĞMEN AÇIYORUZ 

Son günlerde Çin ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilimin ardından gelen yatırımla ilgili açıklama yapan Peninsula Hotels'in CEO'su Clement Kwok Kin Man, "Normalde siyasi gerilimler yatırımlar için endişe verici bir durumdur. Ancak Türkiye...