07 / 05 / 2024

Ferko 2016da ne kadar ciro hedefliyor

Ferko 2016da ne kadar ciro hedefliyor

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko 2017'de yüzde 30 büyüdü!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line teslim tarihi!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Peki Ferko Line teslim tarihi ne zaman?

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Kağıthane Ferko Line ne zaman bitecek?

Axis AVM’nin karşısında yer alan Plastifay Kimya Endüstrisi A.Ş.'ye ait arsa üzerine inşa edilen Kağıthane Ferko Line'de ofislerin metrekare fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Proje Ferko İnşaat imzası taşıyor...

Ferko Line Kağıthane ne zaman teslim?

İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de konumlandırılan Ferko Line Kağıthane projesi 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Ferko Line Kağıthane ne zaman teslim?

Ferko Line projesinde metrekaresi 9 bin dolar!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçireceği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Ferko Line lansmanı 25 Kasım'a ertelendi!

22 Kasım’da yapılacağını duyurulan Ferko Line lansman toplantısı aynı tarihte yapılacak 2. Recexpo Azerbaycan Gayrimenkul Fuarı nedeniyle 25 Kasım 2016, Cuma gününe ertelendi.

Kağıthane Ferko Line ne zaman teslim?

Ferko Line Rezidans 122 bin 29 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Ferko İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok şeklinde tasarlandı. Peki Kağıthane Ferko Line ne zaman teslim edilecek?

Ferko 2016da ne kadar ciro hedefliyor Haberi

Ferko 2016da ne kadar ciro hedefliyor

Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul, 12-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 10. yılını kutladı. 24 ülkeden 102 galeri ve 700'den fazla sanatçıyı ağırlayan sanat fuarının, ana sponsorluğunu Akbank Sanat üstlenirken ortak sponsoru Ferko, medya sponsoru ise Sabah, A Haber ve Daily Sabah oldu. 25 yıldır gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko da 4 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul'un ortak sponsorluğunu sürdürecek. Biz de Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile buluştuk. Meriçten ile hem sanat hem de gayrimenkul piyasasını konuştuk. 


1 milyar $'lık yatırım 


 Ferko'nun projelerini kısaca özetleyebilir misiniz? 

Modern tasarım anlayışını kaliteli üretimle birleştirerek yüzde 80'i uluslararası platformlarda yer alan lüks...