30 / 04 / 2024

Ferko Gökvadi

Ferko Gökvadi

135 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Ferko Göktürk Gökvadi projesi toplam 450 adet villadan oluşuyor. Gökvadi Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Ferko İnşaat 2017'de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Ferko Line Kağıthane fiyat!

Ferko Line Kağıthane'de ofislerin metrekare birim fiyatı 11 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Kağıthane Ferko Line fiyatları!

Kağıthane Ferko Line projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 11 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Ferko Line lansmanı 25 Kasım'a ertelendi!

22 Kasım’da yapılacağını duyurulan Ferko Line lansman toplantısı aynı tarihte yapılacak 2. Recexpo Azerbaycan Gayrimenkul Fuarı nedeniyle 25 Kasım 2016, Cuma gününe ertelendi.

Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel açılış için gün sayıyor!

750 yatak kapasitesi ile Anadolu’nun en büyük turistik tesislerinden biri olan Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel, bu ayın ortasından itibaren tam kapasite ile kapılarını açıyor.

Ferko Line Ofisleri lokasyon!

Toplam 95 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje toplam 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otelden oluşuyor. Ferko Line Ofisleri lokasyon bilgisine göre Axis AVM'nin karşısında yükseliyor.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Ferko Gökvadi Haberi

Ferko Gökvadi

450 adet villadan meydana gelen Ferko Göktürk Gökvadi projesi 117 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Haziran ayında satışları gerçekleşecek olan Senko Göktürk Gökvadi Evleri ‘nde  satışlar bu yıl sonuna ertelendi.


Ön taleplerin telefonla alınmaya başlandığı Gökvadi Göktürk projesinin yatırım değerinin 1 milyar dolar olması öngörülüyor. 


Talep toplanan Senko Göktürk Gökvadi'de proje hazırlıkları devam ediyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Gökvadi Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.


Senko Göktürk Gökvadi Evleri iletişim

http://ferko.com.tr

http://hunyapi.com.tr


Göktürk Gökvadi iletişim

Ferko İnşaat: 0212 268 11 44 

Hun Yapı: 0212 352 31 00

Pınar...