18 / 05 / 2024

Ferko ılgaz dağı

Ferko ılgaz dağı

Ilgaz Dağı’nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015’te tamamlaması planlanıyor.Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten konuyu değerlendirdi.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Ferko İnşaat 2017'de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Ilgaz'a 100 milyon TL'lik yatırım!

GAYRİMENKUL sektörüne kazandırdığı projeler ile tanınan Ferko, iddiasını turizm alanında da sürdürüyor.

Ferko ılgaz dağı Haberi

Ferko ılgaz dağı

Ilgaz Dağı’nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, Ilgaz Mountain Otel’in, Ilgaz Dağı’nın 1.750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik orman tahsisli alan içerisinde kurulacağını açıkladı. Toplam 12 bin 700 metrekarelik kapalı alan üzerine inşaa edilecek otelin, 144 oda ve 268 yatak kapasitesine sahip olacağını kaydeden Meriçten, ‘‘İnşaatına bu ay içinde başlayacağımız yeni otelimizi Mayıs 2015’te tamamlamayı planlıyoruz. Otelimiz, konaklamanın yanı sıra balo ve konferans salonları ile birlikte aynı anda yaklaşık 700 kişiye hizmet verebilecek. Otelimiz ve var olan resort tesisimizin yenilenmesi için toplam 22.5 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceğiz”...