20 / 05 / 2024

Ferko ılgaz oteli

Ferko ılgaz oteli

Kastamonu Ilgaz’da yer alan Ilgaz Mountain Resort otelini yenilerken, aynı yerde yeni bir otelin inşasına başlayan Ferko, 22.5 milyon dolarlık yenileme ve yeni yatırımla Abant’a rakip olmayı hedefliyor

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel açılış için gün sayıyor!

750 yatak kapasitesi ile Anadolu’nun en büyük turistik tesislerinden biri olan Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel, bu ayın ortasından itibaren tam kapasite ile kapılarını açıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, EMITT Fuarı’nda tanıtılacak!

Turizm dünyasının en önemli organizasyonlarından olan EMITT kapsamında Ferko, Ilgaz Dağı’nın eşsiz doğasında inşa ettiği Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort’ün ayrıcalıklarını katılımcılarla paylaşacak.

Ilgaz Akbak Otel: Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli!

Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli sizleri bekliyor. Yapımında 10 ton tuz kullanılarak 30 bin metrekare alana inşa edilen otelin 15 bin metrekarelik açık otoparkı ile misafirlerimizin park sorununu ortadan kalkmıştır.

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

Ferko'dan Ilgaz Mountain Otel bu yıl hizmete girecek!

Ferko İnşaat, 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort&Otel projesiyle katıldı. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, İlgaz Dağı'nın kış turizminin önemli destinasyonlarından biri olacağını belirtti.

Ferko, EMITT’te Ilgaz Mountain Otel projesini tanıttı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat'tan Ilgaz Dağı'na 22,5 milyon dolarlık yatırım!

Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi. Ferit Meriçten Ilgaz Mountain Otel'in Ilgaz Dağı'nın bin 750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik orman tahsisli alan içerisinde kurulacağını açıkladı.

Ferko İnşaat'tan 22,5 milyon dolarlık yatırım!

Ferko İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Ferit Meriçten Ilgaz Mountain Otel'in İlgaz Dağı'nın bin 750 metre yüksekliğindeki 60 bin metrekarelik orman tahsisli alan içerisinde kurulacağını açıkladı.

Ferko'dan Ilgaz Dağı'na turizm yatırımı!

Ferko İnşaat Başkanı Meriçten, Ilgaz Dağı'nda inşa edecekleri Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22.5 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. Yeni otel Mayıs 2015'te tamamlanacak...

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefleniyor.

Ferko ılgaz oteli Haberi

Ferko ılgaz oteli

İnşaat, gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko İnşaat, Batı Karadeniz’in kış turizminde bakir kalan ili Kastamonu’da mevcut yatırımlarını genişletiyor. Kastamonu Ilgaz Milli Parkı’nda yer alan Ilgaz Mountain Resort Oteli’ni yenileyecek olan Ferko, bu yatırımın yanında yeni bir otel de inşa ediyor. Yeni oteli 15 milyon dolar yatırımla açacak olan Ferko, mevcut resort otelin yenilemesiyle birlikte toplam 22.5 milyon dolar harcayacak.


Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, bu yatırımla mevcut 446 yatağa sahip tesisin kapasitesini 750’ye çıkaracaklarını söyledi.


İnşaatı başladı


Konferans ve kamplarda da Abant ve Kızılcahamam’a rakip olmayı hedeflediklerini belirten Meriçten, yenileme ve yeni otel projesini Mayıs 2015’te bitireceklerini söyledi.


Ferit Meriçten, Milli Park içinde 49 yıllığına tahsisi alınan Ilgaz Mountain Resort’un 12 yıldır faaliyette olduğunu belirterek, şu bilgiyi verdi: “Yeni...