21 / 05 / 2024

ferko kağıthane projeleri

ferko kağıthane projeleri

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, " Hızla gelişen Kağıthane'nin yeni yatırımlarla çekim bölgesi haline geldiğini ve mevcut sanayi alanlarının tek tek konut, ofis ve rezidans olarak dönüşmeye başladığını söyleyebiliriz."

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane metro ve 3. Havalimanıyla uçacak!

Ferko Line projesinin değerlendirme toplantısında açıklamalar yapan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'deki fiyatların metro ve yeni havalimanıyla yükseleceğini söyledi.

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Altyapı projeleri tamamlandı Kağıthane’de konut fiyatları uçtu!

Son yıllarda artan yatırımlarla dikkatini çeken Kağıthane’de, kiralık ve satılık konutlarda metrekare fiyatlarında artış görülüyor. Kağıthane'de 3 senede kiralıklarda metrekare fiyatı yüzde 45,68; satılıklarda ise metrekare fiyatları yüzde 55,47 oranında arttı.

Kağıthane’de konut fiyatları yüzde 22.68 arttı!

2016 yılı Emlak Endeksi verileri açıklandı. Kağıthane, İstanbul’da geçtiğimiz yıl satılık konut metrekare fiyatı en çok artan ilçeler arasında yer aldı. Kağıthane projeleri fırsata dönüştürdü.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

ferko kağıthane projeleri Haberi

ferko kağıthane projeleri

TÜRKİYE'NİN en önemli ve modern markalarından Ferko, 25 yıllık tecrübesiyle tasarladığı tüm projelerinde kalite ve güven vaadederek insan hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kağıthane'nin de kalkınmasında ve daha modern bir yer almasında emeği geçen Ferko'yu, firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e sorduk. Dilerseniz tüm içtenliği ile 'Milliyet Kağıthane'nin sorularını yanıtlayan Gökçe Meriçten ile yaptığımız röportajı sizlere aktaralım... 


YURT DIŞI PROJELERİ 

Şirketinizin hikayesi nasıl başladı? 

FERKO olarak 1990 yılından bu yana gayrimenkul ve turizm sektöründe faalivet gösteriyor, modern tasarım anlayışı ve kaliteli üretim ile lüks projeler projeler hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar Türkiye'de, Kağıthane'de Papirus Plaza, Göktürk'te Gökmahal Resideııce, Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz'da Kemermall AVM, Zekeriyaköy Villaları ve İMES Four Points by Sheraton projelerini hayata geçirdik. Levent'te, İstanbul'un en değerli arazilerinden birinde konumlandırdığımız Ferko...