05 / 05 / 2024

FERKO sanat sponsoru

FERKO sanat sponsoru

Ferko, Çin ve Avustralya’nın etkileyici sanat eserlerini ACAF iş birliğinde İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

FERKO, ACAF iş birliğinde sergiye hazırlanıyor!

Ferko, Çin ve Avustralya’nın etkileyici sanat eserlerini ACAF iş birliğinde İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Ferko 2016'da 1 milyar doların üzerinde yatırım hedefliyor!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Ferko İnşaat'tan Seyrantepe'ye Yeni Proje!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız"

Ferko, Contemporary Istanbul’un 4 yıllık ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko, Contemporary İstanbul’un ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Amplio Emlak Yatırım sponsoru olduğu İKSV'de ödül aldı!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 20. İstanbul Caz Festivali'nin sponsoru AMPLIO Emlak Yatırım A.Ş.’yi ödüllendirdi...

M1 Merkez Adana AVM Maya Sanat Akademisi ile sergi düzenledi!

M1 Merkez Adana AVM Maya Sanat Akademisi işbirliğiyle farklı bir sergiye ev sahibi oldu...

Sanat Halı Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa etti!

Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan Kazakistan’da yeni bir fabrika inşa ettiklerini belirtti...

FERKO sanat sponsoru Haberi

FERKO sanat sponsoru

Ferko, üç yıldır ortak sponsor olarak desteklediği ve bu sene 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Contemporary Istanbul kapsamında, Australia China Art Foundation (ACAF) ile ortak bir sergiye ev sahipliği yaparak, Çin’in sanat dünyasındaki yükselişine dikkat çekecek.


Ferko, bu yıl üçüncü kez ortak sponsor olarak desteklediği Contemporary Istanbul’da Çin ve Avustralya sanatının en etkileyici ve heyecan verici eserlerini sanatseverlerle buluşturacak. 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Contemporary Istanbul kapsamında ACAF ile ortak bir sergiye imza atacak olan Ferko, bu sergi ile Çin’in sanattaki gelişimine vurgulamayı hedefliyor.


ACAF, dördüncü kez yer aldığı Contemporary Istanbul’da bu sene, Çin’in dikkat çeken sanatçıları arasında yer alan Ling Jian, Jia Qiuyu, Song Ling ile Avustralyalı sanatçı Leela Schauble’ın seçkin eserlerini bir araya getirecek.



Çin ve Avustralyalı Sanatçıların En...