05 / 05 / 2024

Ferko Signature tasarımları 

Ferko Signature tasarımları 

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim için 0212 268 11 44 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature Projesi!

Ferko İnşaat Ferko Signature Projesi metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 2 blok halinde hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Satışlar devam eden proje lokasyon bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ferko Signature Levent teslimleri!

6 ve 30 kat şeklinde inşa edilen Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent' te inşa edilyor. Ferko Signature Levent teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Levent Ferko Signature lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0212 268 11 44.

Arçelik tasarımları ABD’deki konut projelerinde kullanılacak!

Türkiye ankastre pazarının lideri Arçelik A.Ş., modern ve estetik tasarımlar sunan ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki en seçkin konut projelerine imzasını atıyor.

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Ferko Signature Ofisleri adres!

2 blok halinde inşa edilen projede teslimler teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ferko Signature Ofisleri adres bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy' e 3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Levent Ferko Signature teslimleri ne zaman?

Ferko İnşaat Ferko Signature satış fiyatları!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. İşte Ferko İnşaat Ferko Signature satış fiyatları...

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen projedeki bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature tasarımları  Haberi

Ferko Signature tasarımları 

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeleriyle sektöre farklı ve estetik bir dokunuş getiren Ferko, Levent’te inşaa ettiği, ileri teknoloji ve çevre dostu sistemlerle donatılan Ferko Signature’da lüks kavramını her detayıyla iş dünyasıyla buluşturuyor. Dünyaca ünlü mimar Sir Norman Foster tarafından dizayn edilen Ferko Signature’ın iç mimarisi ise ele aldıkları her projeyi bir hikaye anlatmak üzere kurgulayan Autoban tarafından gerçekleştirildi.

Zamansız, lüks ve sıcak mekanlar

Mimarisinde otel konseptinden yola çıkılan mekanda hem fonksiyonlarıyla hem de iç mimarisiyle sıcak ve zamansız mekânlar kurgulandı. Binadan içeri girdiğinizde şık bir otele girmiş gibi hissettiren mekanın iç tasarımında değer verme, değerli olma, değerli hissettirme kavramlarına odaklanan Autoban, binanın giriş alanında sıcak, sarmalayan bir karşılama etkisi verebilmek için cam ve çelik kullandı.

İç mimaride her zaman...