03 / 05 / 2024

Ferko Signatureda 30 katın yarısını sattık

Ferko Signatureda 30 katın yarısını sattık

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği 2 bloktan oluşan projesi Ferko Signature ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor.

Ferko 2017'de yüzde 30 büyüdü!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

Ferko İnşaat 2017'de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.

Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı!

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında Taksim 'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Ofislerin 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ferko Signature Ofisleri ulaşım!

Ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösterdiği projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Ofisleri ulaşım bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ferko Signature Levent teslimleri!

6 ve 30 kat şeklinde inşa edilen Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent' te inşa edilyor. Ferko Signature Levent teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Levent Ferko Signature lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0212 268 11 44.

Ferko Signatureda 30 katın yarısını sattık Haberi

Ferko Signatureda 30 katın yarısını sattık

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor.


127 bin metrekare inşaat alanına sahip Ferko Signature hakkında bilgi veren Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, projenin bölgeye ve projeye dahil olacak markalara prestij katacağını belirterek, “İş yaşamında İstanbul’un gözde merkezlerinden biri olan Levent’te başladığımız Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor.” dedi. Ferko Signature’da, 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin 30 katının satışa başlandığı Mayıs 2014 tarihinden bu yana satışların devam ettiğini açıklayan Meriçten, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2’deki ofislerin...