28 / 07 / 2024

Ferrari ana merkezi nerede

Ferrari ana merkezi nerede

İtalya’nın sembollerinden olan Fiat’tan sonra Ferrari de merkezini yurtdışına taşımayı değerlendiriyor...

Kuzey Marmara Otoyolu Ana Kontrol Merkezi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kazaların minimum düzeye düşürülmesi için yapılan ana kontrol merkezinin açılışı yapıldı. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Taksim'deki caminin ana taşıyıcıları tamamlandı!

Taksim'de yer alan caminin ana iskelet inşaatı yükselmeye devam ediyor. Caminin ana iskelet inşaatı yükselirken, kültür ve sanat merkezi olarak kullanılacak alt kat ile otopark bölümlerinde çalışmalar devam ediyor.

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.

Bezmialem Üniversitesi'nde sporcular için sağlık merkezi açıldı!

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı kapatılsın!

15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Marmaris'teki otele giden suikast timinin harekat merkezi olarak kullandığı Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın kapatılması için ilçenin belediye başkanı girişim başlattı.

Vera Varlık, Uzel Makine'nin İstanbul'daki arazisini aldı!

Uzel Makine'nin İstanbul- Rami'deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezi, makine ve ekipmanlarıyla birlikte 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri için yüklenici arıyor!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamın inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için ana yüklenici ön yeterlilik ilanı yayınladı.

Antalya Kongre Merkezi EXPO 2016'ya hazır!

EXPO 2016 ile Antalya’ya kazandırılan Antalya Kongre Merkezi, 5 bin kişi kapasiteli ana salonuyla şu anda Türkiye’nin en büyüğü. Merkezin kapasitesi ek alan ve binalarda 9 bin 500 kişiye yükseltilecek.

Sakarya Kongre Merkezi’nin projesi Nisan’da hazır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce şehre müjdesini verdikleri Kongre Merkezi Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı. Projede ana salonlar dışında daha az kapasiteli 4 çalıştay salonu da yer alacak

Datça AAT Ana Terfi Merkezi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (Muski) Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından, Datça Atıksu Arıtma Tesisi Ana Terfi Merkezi revize edildi.

Yunanistan'da 803 milyon dolarlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Atina’nın yakınında geniş bir park içinde 803 milyon dolara bir kültür merkezi inşa ediliyor. Kültür merkezinin iki ana binası var. Biri 1.400 kişilik yeni opera binası; diğeri Yunan Milli Kütüphanesi için inşa edilen yeni bina.

Ferrari ana merkezi nerede Haberi

Ferrari ana merkezi nerede

İtalya’da kurumlar vergisinin yüzde 3.15 olması şirketleri taşınmaya iten en önemli sebep olarak gösteriliyor. Ferarri’nin hissedarlarından Fiat da ekim ayı başında Chrysler ile birleşmiş ve 115 yıl sonra ana merkezini Hollanda’ya...