03 / 05 / 2024

Ferroli yeni renkli kombi

Ferroli yeni renkli kombi

Ferroli Türkiye Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, fikrin “Türkiye’nin doğasının ve farklı zenginliklerinin rengini yansıtabilme” arzusundan doğduğunu belirtti. Ferroli, Türkiye’de yeni bir uygulamaya imza attı ve “kombileri renklendirdi”...

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

İzmit'in yeni stadının yüzde 95'i tamam!

İzmit'in yeni futbol stadyumunun inşaatında yüzde 95 seviyesine gelindi. Yeşil-siyah renkli, yanmaz malzemeden yapılan koltukların montajına başlanacak.

Franke ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşındı!

Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Çanakkale'de yeni binaların 3 boyutlu hali kontrol edilecek!

Çanakkale'de yeni imal edilen binaların estetik kalitesinin artırılması ve çevreye olan uyumlarının denetlenebilmesi amacıyla, ruhsat aşamasındaki binaların 3 boyutlu ve renkli olarak görünüşlerinin kontrol edilmesi çalışması başlatıldı.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Park Mozaik’te yeni yıl partisi düzenlendi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar renkli bir partiyle yeni yıla merhaba dedi.

Ferroli yeni kombisi Domina N'yi tanıttı!

Ferroli’nin efsanevi kombisi yenilenerek geri döndü. DOMINA N; Dijital kontrol panelinden donma korumasına, konfordan yüksek emniyet özelliklerine, güneş enerjisine uyumdan kullanım kolaylığına kadar birçok özelliği bir arada sunuyor.

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.

Yeni yıl dileklerinizi DYO ile renklendirin!

Neşesi ve hüznüyle bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Yepyeni bir yılı güzel dilekler ve yeni heyecanlarla beklerken, Dyo’nun Renkli Dilekler Kampanyası ile 2014’e veda etmeye ne dersiniz?

Ferroli Bluehelix Tech Kombi düşük yakıt tüketimi yapıyor!

Ferroli’nin yeni yoğuşmalı kombisi Bluehelix Tech üstün teknik özellikleri, dekoratif, az yer kaplayan kompakt yapısı, dört yıldızlı enerji verimlilik sınıfı ve yüksek güvenlik standartları ile Ferroli ailesinin seçkin ürünleri arasında yerini aldı.

Ferroli renkli kombilerini 7-10 Mayıs'ta tanıtacak!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin öncü markası Ferroli, Türkiye’de tüketicileriyle yeni buluşturduğu ‘renkli kombileri’ni, en son çıkan kompakt, sessiz ve üstün teknik özellikli yoğuşmalı kombisi Bluhelix’i ve ısıpompaları ile hibrid ürünlerini tanıtacak...

Ferroli yeni renkli kombi Haberi

Ferroli yeni renkli kombi

Isıtma ve soğutma sistemlerinin öncü markası Ferroli, Türkiye’de yeni bir uygulamaya imza attı ve “kombileri renklendirdi”.  


Ferroli Türkiye Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, fikrin “Türkiye’nin doğasının ve farklı zenginliklerinin rengini yansıtabilme” arzusundan doğduğunu belirtti.


Endüstriyel ürünlerden ev kullanımına yönelik ürünlere, ısıtma ve havalandırmadan hidromasaja kadar geniş bir yelpazede üretim yapan ve sektörün öncü kuruluşlarından biri olan İtalyan Ferroli Grubu, Türkiye’deki kombilerini bundan sonra alışılagelmiş beyaz rengin dışında on farklı renk seçeneğiyle üretme kararı aldı. Kişiye özel renk seçenekleriyle üretim yapacaklarını belirten Ferroli Türkiye Genel Müdürü Çetin Çakmakçı “renkli kombi üretme” fikrinin globalden değil Ferroli Türkiye’den çıktığını belirtirken konu hakkında şu bilgileri verdi:


“Ferroli bu güne kadar ısıtma ve soğutma sistemlerinin öncü markası olarak tasarruflu, yüksek verimli ve güvenlikli, yüksek performanslı ürünler üretti....