28 / 04 / 2024

ferroli yenilenebilir teknoloji sistemleri

ferroli yenilenebilir teknoloji sistemleri

Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor...

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Halil Mazıcıoğlu: Yenilenebilir enerji için babayiğit aranıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı olan Halil Mazıcıoğlu: "Yenilenebilir enerji için kimin ne yatırımı varsa 24 saat emirlerindeyiz" dedi.

Teknoloji fakültesi mezunlarına mühendislik müjdesi!

" Teknoloji Fakültesi mezunu mühendisler ile diğer mühendislik fakültesi mezunu mühendislerin yetki ve unvanlarının eşdeğer olduğuna ve mühendislik unvanlarını kullanacaklarına " dair yeni bir karar alındı...

Teknoloji fakültesi mezunları mühendis olabilecek!

Yükseköğretim Kurulu ( YÖK ), teknoloji fakültelerinin mühendislik programlarından mezun olanların mühendislik unvanlarını kullanabileceklerine karar verdi. Yani artık alınan bu kararla Teknoloji fakültesi mezunları mühendis olabilecek.

Dünya Bankası'ndan 350 milyon dolarlık 'yenilenebilir enerji' kredisi!

Hazine, Dünya Bankası'ndan 217.6 milyon euro (300 milyon dolar karşılığı), Temiz Teknoloji Fonu'ndan ise 50 milyon dolar olmak üzere 350 milyon dolar kredi sağladı

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Şahin tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz 2014 tarihinde Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi'nde kuruldu.

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı!

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz '' Teknokentler 2023 hedefleri doğrultusuna göre ülkemizin önemli atılımlarından biridir '' dedi.

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Erol Atalay, Davut Atalay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Hasköy, Piripaşa Mahallesi, Kumbarahane Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı!

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı. Türkiye yüksek teknolojisinin dünyaya tanıtımında önemli bir adım oluşturan High-Tech Port resepsiyonuna 20’ye yakın ülkenin büyükelçileri ve diplomatlar katıldı.

Ferroli Isı Pompası Sistemleri ile enerji tasarrufu yapın!

Ferroli Isı Pompası Sistemleri, yenilenebilir ve çevreye dost teknolojisi sayesinde enerji verimliliği sağlarken, işletme maliyetlerinin düşmesi ile ekonominize de katkı sağlıyor. Ferroli, Isı Pompası Sistemleri ile enerji tasarrufu yapın.

Manisa OSB'de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracaklarını açıkladı. İleri teknoloji üreten bir sanayi bölgesi haline gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

Yenilenebilir enerjide istihdam 6.5 milyonu aştı!

Enerji üretiminde temiz ve çevreye duyarlı yenilenebilir enerji kaynakları tercih ediliyor. Bir çok gelişmiş ülkenin enerji kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla yenilenebilir enerjiye yaptığı yatırımlar sayesinde alandaki istihdamın da önü açılıyor.

ferroli yenilenebilir teknoloji sistemleri Haberi

ferroli yenilenebilir teknoloji sistemleri



Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor. 



Yenilenebilir enerji kaynağından elde edilecek ısıyı kullanarak yaşam alanlarındaki konfor ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Ferroli Isı Pompası Sistemleri’nin pek çok avantajı bulunuyor. Bu avantajların arasında yenilenebilir kaynak kullanımı, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi, sıcak kullanım suyu üretimi, soğutma fonksiyonu, kontrol ve entegrasyon yer alıyor.


Çevreye zarar vermeyen teknoloji


Isı pompalarında hava, su ve toprak elementleri kullanılmaktadır. Böylece bu elementler modern teknolojinin ısı pompalarına uygulanması sayesinde tüm konutlarda çevreye zarar vermeyen ve zararlı atık gaz üretmeyen, verimli ve ekolojik ısıtma ve soğutma çözümleri oluşturulmasına imkan sağlayan enerji ve ısı kaynakları haline gelmektedir.



Enerji verimliliği


Isı pompaları geleneksel ısıtma sistemlerine...