05 / 05 / 2024

feryal gürmanın boğazdaki villası

feryal gürmanın boğazdaki villası

İstanbul 'da Boğaz 'a nazır villa, sahiplerinin hiçbirine yar olmadı. Tam 34 yıldır yıkılmayı bekleyen servet değerindeki yapı, zamanla kümes haline geldi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Hızla yükselen gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesine kadar yükseldikten sonra tekrar düştü. Okyanusu geçen gümüş şu günlerde derede boğuluyor. Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı!

İzmir Emlak ve Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu. Mesut Güleroğlu: "Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı" dedi...

feryal gürmanın boğazdaki villası Haberi

feryal gürmanın boğazdaki villası

Boğaz'da villa çıkmazı! Tarabya'daki servet değerindeki villanın geçmişi 1976 yılına dayanıyor.. O tarihte işadamı Ali Üstay ve komşuları, Prof. Dr. Sedad Hakkı Eldem'e, 'Tarabya Köy Üstü Evleri' ismiyle bir proje hazırlattı. Ancak inşaat ruhsatında sorun çıkınca Ali Üstay, villayı Erol Aksoy'a sattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, inşaatın koruluk alanda olduğu belirterek yıkım kararı verdi. Bu sırada TMSF, Aksoy'un gayrimenkullerine, borçlarından dolayı el koydu. Danıştay ise mahkemenin verdiği yıkım kararını onadı. Ancak bu seferde Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, merhum Sedad Hakkı Eldem'in Tarabya'daki villanın da dahil olmak üzere yaptığı mimarı yapıları tarihi eser olarak tescil etti. Daha sonra satışa çıkartılan villa, Feryal Gülman'a 520 bin liraya satıldı. 



MİRASÇILARI DA ÇIKTI 

Yıllardır kapısına kilit vurulan villa, ne ilk sahibi Ali Üstay'a,...