28 / 04 / 2024

FerYapı istwest

FerYapı istwest

Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atan ve ‘5 yılda 5 yıldız proje’yi hayata geçiren FerYapı, eşzamanlı yürüttüğü üç projesini de yıl sonuna kadar teslim etmeyi planlıyor.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

FerYapı'nın lansmanı ertelendi!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness'ın tanıtılacağı lansman tarihi ertelendi.

FerYapı FerBusiness lansmanı 26 Mayıs'ta!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness ilk kez basın 26 Mayıs Cuma günü bir araya gelecek.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

İstwest Konutları'nda peşinatsız, hemen teslim fırsatı!

EYG, Evdekifirsat.com sitesiyle başladığı çalışmalar kapsamında, Yenibosna’daki Istwest projesinde yeni avantajlar sunuyor.

FerYapı öğrencilere yatırım fırsatı sunuyor!

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

FerYapı'dan düğün kampanyası!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Toplam 355 üniteden oluşan projede, daireler 75 ila 149 metrekare arasında değişiyor. İşte düğün kampanyasının ayrıntıları...

Ev sizden düğün FerYapı'dan!

FerYapı, evlenecek çiftlere düğün hediye ediyor. Şirket, Kartal'da inşa ettiği 'Mai Residence'tan daire alanların düğün masraflarını üstleniyor. 1+1 daire alan çiftlerin masraflarının 10 binTL'si şirketten...

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

FerYapı Asya Basketbol Ligi 2014-2015 sezonunu 19 Mayıs'ta kapattı!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı’nın sponsor olduğu ‘Feryapı Asya Lig 2014-2015 sezonu’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şenliklerle sonlandı.

FerYapı 3 projesinde teslimlere başlıyor!

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

FerYapı 3 projesini teslim etmeye hazırlanıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen lstWest ve Şişli'de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower'ı teslim eden FerYapı, şimdi de 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Proje arsası kalmadı, FerYapı kentsel dönüşüme yöneldi!

FerYapı, devam eden Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projelerini yıl sonuna kadar teslim edecek. Şirket daha sonra kentsel dönüşüm projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

FerYapı istwest Haberi

FerYapı istwest

Kurulduğu 2010 yılından bu yana ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, devam eden projeleri için 2015’i teslim yılı olarak ilan etti. İstanbul’un en işlek lokasyonlarından biri olan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen İstWest ve Şişli’de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower’ı teslim eden FerYapı, şimdi de eş zamanlı yürüttüğü ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


‘5 yılda 5 yıldız proje’yi hayata geçiren Fer Yapı’nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, projelere ilişkin şu bilgileri verdi:

“Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Premier Kampüs Ofis’te akıllı...