26 / 07 / 2024

Fesih Kırtay

Fesih Kırtay

Özkırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kırtay tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Çınar 1 Sokak'ta kuruldu.

Yargıtay son kararını verdi: Cumartesi işe gitmeyenlere kötü haber

Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilediren bir karar veren yargıtaytan cumartesi günü işe gitmeyen çalışanlara kötü haber geldi. Verilen kararda; Cumartesi günü de eğer işgünü olarak bildirildiyse bu günde devamsızlığın da diğer şartların varlığı halinde haklı fesih sebebini oluşturabil

Akaryakıta vergi indirimi mi geliyor? EPGiS'ten hükümete çağrı!

Benzin ve motorine art arda yapılan zamların ardından vatandaşlar indirim beklentisi içerisine girdiler. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Başkanı Fesih Aktaş hükümete KDV indirimi çağrısı yaptı...

Kira sözleşmesini fesih hakkı ev sahibinde mi kiracıda mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kira sözleşmesinin fesih hakkının kimde olduğunu kaleme aldı. 

Hank İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hank İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhammet Kırtay ve Murat Hanlar tarafından kuruldu.

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Azad Çılgın ve Kenan Kırtay ortaklığında kuruldu.

Yargıtay'dan fazla mesai kararı: Kıdem tazminatınızı alabilirsiniz!

Yargıtay’dan milyonlarca çalışan için fazla mesai kararı çıktı. Yargıtay, fazla mesai yaptığı halde ücretin ödenmemesini işçi tarafından haklı fesih olarak karara bağladı. Böylece fazla mesaisini alamayan işçiler iş akitlerini feshederek kıdem tazminatını alabilecek.

Dikkat milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! SGK'dan Kod-29 açıklaması geldi!

Sosyal Güvenlik Kurumu, “Fesih kısıtından önceki dönemde aylık ortalama 17 bin çalışanın işten ayrılış nedeni ‘Kod-29’ olarak bildirilmiş iken fesih kısıtından sonraki dönemde bu sayı daha düşük olup aylık ortalama 15 bin kişidir” açıklamasını yaptı.

Fesih yapılmazsa kira sözleşmesi ne olur?

Kira sözleşmesi fesih edilmediği durumlarda dahil ev sahipleri kiracılarından evi boşaltmalarını talep edebiliyor. Peki, bu durumda kiracının hakları neler? Takvim Gazetesi köşe yazarların Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında bu sorunun cevabını yanıtladı.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Vere Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vere Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Yıldırım ve Vedat Kırtay ortaklığında kuruldu.

Loom Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Loom Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fesih Katar tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde tek taraflı fesih dönemi başladı!

Kentsel dönüşümde artık müteahhidin üçüncü kişilere borcundan dolayı vatandaşların taşınmaz mülklerine haciz ve tedbir uygulanmaması sağlandı. Kentsel dönüşüm projelerinin yarım kalmaması için tek taraflı fesih dönemi başladı...

Özderici Varlık Kiralama fesih edildi!

Özderici GYO'nun 27 Kasım'da gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda şirketin yüzde 100 oranındaki bağlı ortaklığı  Özderici Varlık Kiralama A.Ş.'nin tasfiye edilmesine karar verildi.

Fesih Kırtay Haberi

Fesih Kırtay

Özkırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kırtay tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Çınar 1 Sokak'ta kuruldu.


Özkırtaylar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3....