19 / 05 / 2024

feth

feth

Fethiye'de bir kereste atölyesinde başlayıp marangozhane ve işyerini etkileyen yangın korkulu saatler yaşattı. Atölyenin üst katında oturan 2'si çocuk 4 kişiden oluşan Yılmaz ailesi dumandan boğulma tehlikesi atlattı.

Carrefour'dan Mayıs ayında bomba gibi kampanya! Samsung M12'ye yüzde 25 indirim yapıldı

Carrafour fiyat performans cihazı olan Samsung M12, CarrefourSA kart'a özel yüzde 25 indirimle yine müşterilerin gönüllerini feth etmeye başladı. İndirimleri ile gündemden düşmeyen Carrefour, bu kampanyası ile de çok konuşulacak

Vatan Bilgisyar'da uygun fiyatıyla şok eden Realme C25Y satışta! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, uzun yıllardır pek çok akıllı cihazın satışını gerçekleştiriyor. Bu kez ise karşımıza uygun fiyatı ile gönülleri feth edecek Realme C25Y ile çıkıyor. Peki, Vatan Bilgisayar'da Realme C25Y fiyatları ne kadar işte 2022 Mart fiyat listesi...

2006 yılında Rumelihisarı'na cami!

Rumeli Hisarı'nda, konser platformunun bulunduğu yerde Sultan Mehmed'in 1452 yılında yaptırdığı Boğazkesen Camisi (Ebu'l Feth Camisi), 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar inşa edilecekmiş.

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak!

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak. FETHİYE ilçesine 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kayaköy Ören yeri, yüzlerce yıllık ortak geçmişin, kültür çeşitliliği ve de zenginliğinin izlerini taşıyor.

feth Haberi

feth


Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kereste atölyesinde başlayıp marangozhane ve işyerini etkileyen yangın korkulu saatler yaşattı. Atölyenin üst katında oturan 2'si çocuk 4 kişiden oluşan Yılmaz ailesi dumandan boğulma tehlikesi atlattı. Yangında 1 milyon TL'lik maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. 

Taşyaka mahallesinde Sanayi çarşısı 265. sokakta Hüseyin İrbeç'e ait kereste atölyesinde önceki gece saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Hızar ve kereste atölyesindeki yanıcı maddelerin etkisiyle büyüyen alevleri kontrol altına almak için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. 


Kontrolden çıktı

Hüseyin İrbeç'e ait kereste atölyesinin üst katında oturdukları öğrenilen Esma İrbeç Yılmaz (32) eşi Hakan Yılmaz (35) ve çocukları Orhan (4) ile Azra (1) alevlerin ve dumanların arasında kaldı. Kurtarılan 4 kişilik aile Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kaldırıldı. Fethiye, Ölüdeniz, Karaçulha ve...