04 / 05 / 2024

Fethi Hinginar türk ytong

Fethi Hinginar türk ytong

Türk Ytong Başkanı Hinginar, Türkiye'nin en büyük eksikliğinin kaynak yetersizliği olduğunu kaydederek, Kaynak ve uzun vadeli istikrara ihtiyacımız vat" dedi Türkiye, bu yıl 50'nci yılını kutlayan Türk Ytong'u Hilton Oteli sayesinde tanıdı...

Fethi Hinginar: Yarım asırda 10 milyar dolarlık enerji tasarrufu yaptık!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 50 yılda yapı malzemeleriyle 1.5 milyon konuta girdiklerini söyledi. Hinginar, "Ytong ürünleriyle yalıtım devrimi yaptık. Yarım asırda 10 milyar dolarlık enerji tasarrufuna yol açtık" dedi

Fethi Hinginar: Liderliğimizi pekiştireceğiz!

Türk Ytong Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, “Liderliğimizi 2018 Eylül’ünde, 50 milyon euro yatırımla, Kocaeli Dilovası’nda devreye alacağımız yeni üretim tesisimizle pekiştireceğiz. Ar-Ge yatırımları önümüzdeki dönemde de işletme stratejilerimizde önemli bir yere sahip olacak” diyor.

Fethi Hinginar: Türkiye'de 5 milyon obez bina var!

Türkiye'de deprem riski taşıyan 7 milyon bina var. Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Sağlıksız yapılan bir bina ne kadar ağır olursa, o kadar yüksek oranda yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır." dedi.

Fethi Hinginar: Piyasalardaki düşüş geçici, moralimiz yüksek!

Türkiye İMSAD tarafından her ay yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin temmuz ayı raporu yayınlandı. Rapor için Başkan Fethi Hinginar, endişeye gerek olmadığını belirtti.

Fethi Hinginar: 2016 inşaat sektörü için kayıp yıl olmayacak!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2016 yılının inşaat sektörü için kayıp yıl olmayacağını söyledi.

Fethi Hinginar: Nepal depremi Türkiye'de güvenli yapı alarmına geçirdi!

İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, " Nepal depremi Türkiye'de güvenli yapıların inşası için alarm olarak değerlendirilmeli " dedi.

Fethi Hinginar: Nepal güvenli yapı inşaatı için alarm olmalı!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Nepal depreminin Türkiye’de ‘Güvenli Yapıların inşası için’ alarm olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor. Türkiye İMSAD “Türkiye Nepal’i yaşamamalı”diyor…

Fethi Hinginar: Konut satışları yüzde 15 arttı!

Ekonomiyi değerlendiren Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, inşaat sektörünün 2015 için iyimser. Hinginar konut satışlarının geçtiğimiz Şubat ayında yüzde 15 oranında arttığını söyledi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Fethi Hinginar: İnşaat sektörü yüzde 4,5 büyüyecek!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3,5, inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: Afrika pazarına girmeye hazırlanıyor!

Türkiye inşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar sektör olarak yüzde 4,5 büyümeyi hedeflediklerini belirterek, "Başta Afrika ülkeleri olmak üzere yeni pazarlar kazanmayı istiyoruz" dedi..

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar seçildi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nde (Türkiye İMSAD) başkanlık görevine, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar seçildi. Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyordu.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar oldu!

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar oldu. Başkanlık görevini Dündar Yetişener’den devralan Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyordu.

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar inşaat sektörü öngörülerini açıkladı!

Türk Ytong Başkanı Fethi Hinginar, inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklentilerinin olduğunu ve sektörün yine yüzde 4.0'e yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

Fethi Hinginar türk ytong Haberi

Fethi Hinginar türk ytong

Türk Ytong Başkanı Hinginar, Türkiye'nin en büyük eksikliğinin kaynak yetersizliği olduğunu kaydederek, "Kaynak ve uzun vadeli istikrara ihtiyacımız vat" dedi Türkiye, bu yıl 50'nci yılını kutlayan Türk Ytong'u Hilton Oteli sayesinde tanıdı. Otel tamamlandığında İstanbul'un en yüksek binası, Doğu Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük oteli olacaktı. Türk mühendisleri için bir heyecan kaynağı olan otel, kullanılan malzeme ve teknikler açısından birçok yenilik de içeriyordu. Binada, ağırlığı üçte bir azaltan köpük ve gazbeton gibi malzemelerin kullanılması gerekiyordu. Ancak Türkiye'de o dönem hafif beton diye bir malzeme yoktu ve tek yol yurt dışından ithal etmekti. 


Atatürk'e saygı turu 


Bu malzemeyle ilk kez Hilton Oteli sayesinden tanışan projenin Şantiye Şef Yardımcısı Yüksek Mühendis Bülent Demiren, oteli 1955 yılında tamamlanıp kapılarını müşterilerine açüğında, gazbetonu Türkiye'de üretmeyi...