06 / 05 / 2024

fethi sekin külliyesinin inşaatı durdu mu

fethi sekin külliyesinin inşaatı durdu mu

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Fethi Açıkel: 11 yılda İstanbul'daki 800 bin riskli binadan sadece 84 bini dönüştü!

Büyük depremin beklendiği İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları Meclis gündeminde konuşuldu. CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, riskli bina sayısı ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Libya'da göreve yeni seçilen hükümetten petrol müjdesi: Günlük limit artırılacak

Libya'nın doğusundaki Tobruk'taki Temsilciler Meclisi tarafından yeni başbakan olarak belirlenen Fethi Başağa, bir yıl içerisinde günlük petrol üretimini 2 milyon varile çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi deprem izolatörleriyle güvende!

Yatay kuvvetlerin etkisiyle hareket edebilen izolatörler, deprem anında yatay salınımlar yaparak deprem şiddetini azaltıyor ve yapıda oluşabilecek hasarları minimize ediyor

Bina güçlendirilmesinde en garanti yöntem sismik izolatör!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin 3.1 olarak hissedildiği Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 872 tane sismik izolatör olduğu belirtildi. Sismik izolatörler sayesinde, depremin yıkıcı etkilerini azalıyor...

fethi sekin külliyesinin inşaatı durdu mu Haberi

fethi sekin külliyesinin inşaatı durdu mu

Samsun merkezli Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şehit polis memuru Fethi Sekin adına Elazığ Baskil'de külliye yapmak için harekete geçmiş, 1 Ocak 2019 tarihinde ise külliye inşaatına başlanmıştı. Sözcü gazetesinden Evren Demirdaş'ın haberine göre, Külliyeye katkıda bulunan bölge esnafı paralarının ödenmediğini söyleyerek, kendilerinin mağdur edildiğini öne sürdü. Külliyenin yapımını üstlenen Ridan İnşaat Limited Şirketi'ne ait Gür-Aş Yapı isimli taşıyıcı firma da federasyondan 2 milyon 395 bin TL alacağı olduğunu söyledi.

“SEKİZ AYDIR HİÇBİR ESNAFIN PARASI ÖDENMEDİ”

Külliyenin hafriyat işlerini yapan ve 65 bin lira alacağı olduğunu iddia eden kepçe operatörü Hakan Altuğ, Fethi Sekin Külliyesini yaptıran Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Başkanı Ahmet Kabadayı'nın kendilerini mağdur ettiğini söyledi. “Kamyonlarla hafriyat çektik, temeline malzeme getirdik ve bu şekilde aylarca çalıştık” diye...