30 / 07 / 2024

Fethi Yaşar çağrı

Fethi Yaşar çağrı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, Mühendisler Mimarlar ve Teknik Elemanlar Günü dolayısıyla mühendis ve mimarlarla bir araya geldi. Yaşar: "Attığınız imzaya dikkat edin" dedi...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Aşırı artan ev fiyatları vatandaşı çıldırttı! Kiracı zam isteyen ev sahibini öldürdü

Kiralık konut fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar İstanbul'da bir cinayet işlenmesine neden oldu. Ev sahibinin zam talebine olumsuz yanıt veren kiracı çıkan tartışmada elini kana bulayarak cinayet işledi. Ev sahibi canından olurken kiracı da cezaevine gönderildi. İşte detaylar..

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Yaşar Şenal: Çatıdan temele her an hazır olmalıyız!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, çok sayıda çatının yıkıldığı Denizli depreminden sonra uyarılarda bulundu. Şenal, “Depreme karşı çatıdan temele her an hazır olmalıyız'' diye konuştu.

Yaşar’dan 25 milyon Euro’luk yatırım!

Yaşar Topluluğu, Üçüncü Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'ni açtı…

Fethi Yaşar çağrı Haberi

Fethi Yaşar çağrı

Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, Mühendisler Mimarlar ve Teknik Elemanlar Günü dolayısıyla mühendis ve mimarlarla bir araya geldi. 

Salonu dolduranlara "Sizler bu ülkenin geleceğini yarınlara hazırlayanlarsınız" diye seslenen Yaşar, mimar ve mühendislere sorumluluk çağrısında bulunarak "Şehirler çarpık kentleşmeye kurban oluyorsa, hala depreme dayanıklı konutlar inşa edilemiyorsa, işçiler toprak altmda can veriyorsa bunda siyasetçüerin, doyumsuz iş adamlarının ve bu projelere imza atan sizlerin de suçu var. Nereye imza attığınızı iyi bilin" dedi. 

Yenimahalle Belediyesi'nin katkılarıyla Mühendislik Mimarlık Platformu (MÜMİP) tarafından Mühendisler Mimarlar ve Teknik Elemanlar Günü dolayısıyla Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde bir program düzenlendi. Programa Başkan Yaşar'm yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, MÜMİP yöneticileri ile çok sayıda mimar, mühendis ve teknik eleman katıldı. 

Programın...