06 / 07 / 2024

fethiye belediyesi alışveriş merkezi

fethiye belediyesi alışveriş merkezi

Fethiye Belediyesi Başkanlığı Kentsel ve Bölgesel İş Merkezi olarak belirtilen alanda, Yaşam ve Alışveriş Merkezi inşaatı işini ihaleye çıkarıyor...

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Denizli Merkezefendi'ye alışveriş merkezi projesi yapılacak!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak ve içinde pazaryeri alışveriş merkezi gibi sosyal alanların olacağı projenin 2 milyon TL’ye malolması bekleniyor.

Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'ya yeni alışveriş caddeleri geliyor!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Alışverişte cadde dönemi!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak. İşte projenin ayrıntıları...

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta açılacak!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor.

Agora Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı’nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs’ta hizmete açılıyor..

Fethiye alışveriş ve yaşam merkezine ARKIMEET' ten ödül!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

ARKIMEET 2014 töreninde Fethiye'ye ödül geldi!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Fethiye Alışveriş ve Yaşam Merkezi ödül aldı!

Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Fethiye Belediyesi ödül aldı!

Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

fethiye belediyesi alışveriş merkezi Haberi

fethiye belediyesi alışveriş merkezi


Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla, Fethiye'de yer alan ticari olarak belirtilen 22.823,18 metrekarelik arsaya yap işlet devret modeli ile alışveriş merkezi yaptıracak. Toplam bedeli 2 milyon 143 bin TL olarak belirlenen ihale 13 Kasım'da yapılacak




Detaylı bilgi için